Ti felvennétek így rövidnadrágot?
van amikor átütnek az erek a lábamon talán azért mert túl vékony a bőr, és túl fehér is a bőröm.
de van amikor teljesen elmúlnak és semmi nem látszódik. ilyen hosszabb kék erek.
attól félek ha rövidnadrágot veszek fel a nyáron hogy egyszer csak majd látszódni fognak az erek a lábamon. általában a combomon, meg akkor ha pl lehajolok és a térdemnél ütnek át az erek. nem tudom mitől van ez, hogy néha látszódnak néha nem. de azt tudom,hogy ez még nem visszér. mert a visszér az másképp nézne ki , az állandóan látszódna.
de ti így felvennétek rövidnadrágot??:-S
mit lehetne ez ellen tenni??:s
próbálok azért egészségesen étkezni, még is ez a problémám már nagyon rég óta.:-/
Napozz,barnább lábon kevésbé feltűnő
egyébként igen,felvennék,40fokban nem igazán érdekel,hogy más szerint hogy nézek ki,ha lehetne ruhát se vennék fel.
majd egyszer megpróbálkozom a napozással de az én bőröm olyan hogy nem tud barnulni sem=DD
de másnál akkor miért nem ilyen?:S
nem értem hogy másnak miért nem látszódik szinte semmi.
pedig nem barna bőrüek. még sincs semmi ér ami látszódna nekik.
szolit biztosan nem, barnító krémet sem szívesen kennék magamra
a napozással megpróbálkozom ha nem jön össze az sem akkor marad a nadrág, vagy hosszított ruha. de lehet bátorkodom és kipróbálom a rövid nadrágot, vagy szoknyát.
:) még nem tudom zavar engem nagyon:s.
ez igaz, vannak akiknek tényleg nem áll jól semmilyen rövid nadrág,vagy szoknya még is felveszik és nem zavartatják magukat.
:)
Egyetértek az "előttem álló" válaszolóval,nekem is elég fehér a bőröm a combomon és átlátszik az ér,de a tesómon kívül még senki nem szólta meg,és ő is csak megjegyezte.Engem sem igazán zavar,nyáron lebarnulok és amúgy is csak nyáron látszana rövidnadrágban,de barnulással még úgy se ;))
Napozz többet,és nyugodtan vegyél fel rövidnadrágot egy ilyen kis apróság miatt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!