Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki nyáron nem nagyon vesz fel rövidnadrágot, csak hosszút, ha megy valahova (kivéve a strandot meg otthon az udvart)?

Figyelt kérdés
Mert én valahogy nem érzem jól magam benne, mégis olyan kellemetlen, mikor látom, hogy másokon rövid van 30 fokban, rajtam meg hosszú. Nálatok mi az oka?
2013. ápr. 13. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Van, például én.
2013. ápr. 13. 19:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy lány vagyok.
2013. ápr. 13. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Én meg fiú.
2013. ápr. 13. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nyáron is hosszúban voltam. Vannak nagy hegeim az egyik lábszáramon, nem akarom mutogatni őket...
2013. ápr. 13. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen korszakom. Két nyáron át csak hosszúnadrágot hordtam. :)
2013. ápr. 13. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt a nagyon rövidet nem szeretem, meg a térd feletti rövidnadrágokat. Halásznadrágokat szeretem. Engem zavarna, ha kint lenne a combom, talán narancsbőrös is kicsit, meg nem túl feszes. A vádlimmal nincs baj, az kilátszódhat.

L/26

2013. ápr. 13. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
undorító lábaim vannak, úgyhogy a többi ember lelki épségét őrzöm azzal, hogy nem veszek fel rövidet.
2013. ápr. 13. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
énis a hosszúnadrágot tartom elényben még nyáron is.zavar h vékony lábaim vannak ezért inkább maradok ilyenkor is a hosszúnadrágnál.
2013. ápr. 14. 10:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Akkor ezek szerint mások is vannak így vele. Egyébként én azért nem hordok, mert nem akarok sokkolni a lábaimmal senkit, de ha jobban belegondolok, nekem nem visszeres meg semmi ilyesmi gondom nincs, mégsem hordok, mert szerintem nem szépek. Mások meg, akiknek sokkal rondább lábai vannak simán felveszik....
2013. ápr. 14. 15:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a rövidnadrágokat. Olyan idétlennek érzem benne magam. Egy hosszú csini nacival meg nem tudok mellélőni, úgyhogy pl tavaly nyáron gyakran hordtam hosszút.
2013. ápr. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!