Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövidnadrág iskolába?

Rövidnadrág iskolába?

Figyelt kérdés

Szerintetek rövidnadrágot, vagy térd fölé érő szoknyát fel lehet venni iskolába?

A mi sulinkban az egyik tanár közölte, hogy akármennyire is lesz jó idő, 30 fok, ne menjünk rövidnadrágban, vagy térd fölé érő szoknyában, mert ez egy intézmény, és ide illik felöltözni.

Persze, a strandpapucs+rövidnadrág tényleg nem iskolába való, de például balerina cipővel már "elegánsabb". Mert, június elején már nem szívesen járnék hosszúnadrágban, ahhoz túl meleg lesz.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek rövidnadrágot, vagy térd fölé érő szoknyát fel lehet venni iskolába?

2013. ápr. 13. 09:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem egyházi iskola, egy egyszerű gimnázium :)
2013. ápr. 13. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

nem tudom hogy te milyen extra suliba jársz de nálunk ilyen dress kód nincs

akár még mezítláb is mehetnék suliba, bár lehet megkérdeznék miért?

2013. ápr. 13. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
ahol öltözködési elvárások vannak ott legyen légkondicionálás
2013. ápr. 13. 13:47
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem kompromisszumot úgy is tudsz kötni, hogy valami nejlonharisnyával veszed fel a rövidnadrágot (kb ilyen hosszút minimum [link] ) Ezt balerina cipővel és woala meg is van oldva, nem nézel ki úgy mint egy ribanc és a nejlonharisnyában nem is sülsz meg:) (bár nem értem mi bajuk az igényes rövidnacikkal)
2013. ápr. 13. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nyáron,nem szólnak érte ha csak nincs kint valakinek a fél hátsó fele. Hisz nem várhatják el 35fokban,hogy csadorban járjunk vagy akármi. Viszont télen igazgató lecseszett egy lányt a rövidgatya miatt,hogy az nem illő,nyáron viszont egy szót sem szól. Meg van olyan tanárnő is,aki megszólja a a nadrágot hordó lányokat,mert szerinte egy nő hordjon szoknyát.

Szóval lehet nálatok is csak az az egy tanár olyan,de majd nyáron meglátod,hogy a felsőbb évesek miben járnak. Egyébként egy kb combközépig érő szoknyában vagy normális rövid gatyában szerintem nincs semmi kivetnivaló. Nyáron a kifejezetten dresscode szerint öltöző dolgozókkal is engedékenyebbek,elhagyhatják a harisnyát,nyakkendőt. Nehogy már egy diáknak kelljen sínylődnie.

2013. ápr. 13. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Én az egyetemen elmentem még vizsgázni is térd fölöttig érő farmer gatyóba. A tanár is sprotosan volt öltözve, csak a tudás érdekelte, mindenki abba járt, amibe akart.
2013. ápr. 13. 17:21
 17/18 Ágota Nóra ***** válasza:
Nálunk engedik mindkettőt.
2013. ápr. 14. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nyáron , illetve melegbe ilyesmi nadrágba járok suliba: [link]

Pólóval , ilyesmi szandállal : [link]

vagy ilyen cipővel: [link] és még nem szóltak érte :)

2013. ápr. 21. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!