Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Így elmehetek iskolába?

Így elmehetek iskolába?

Figyelt kérdés

Van egy fekete ruhám, aminek a nyakán strasszos gallér van. Körülbelül combközépig ér, talán az alá egy kicsit.Egyáltalán nem kivágott, és szerintem nem is rövid. Attól félek, hogy túl elegáns lesz.. Szerintetek felvehetem iskolába(persze csak akkor, ha jó idő lesz)? Milyen cipőt vegyek fel hozzá, hogy ne tűnjön annyira elegánsnak?

16/L

2013. márc. 20. 17:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
szerintem nem baj,ha csinosan mész suliba,persze lehet ha amúgy nem szoktál,akkor így kicsit fura.szerintem vegyél fel hozzá egy egyszerű balerína cipőt:)
2013. márc. 20. 17:34
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Van egy fekete magassarkúm, szerinted azzal milyen lenne? Vagy így már túl sok? / a magassarkúban szoktam menni iskolába, de általában nadrággal és blézerrel hordom/
2013. márc. 20. 17:38
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

A magassarkúval is teljesen jó, de a balerinával is.

Biztos csinos leszel benne! :-)

2013. márc. 20. 19:20
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Á
2013. márc. 20. 19:42
 5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ((:
2013. márc. 20. 19:52
 6/19 anonim ***** válasza:
28%

Én is gyetértek,a magassarkú az szerintem is jó választás lenne.Nagyon jó ez igy a suliba is,én is szoktam hasonlóban menni!:D Van,hogy még picit rövidebbet iss bevállalok,mint a combközép!Nekem fehérben van olyanom,mint neked!A magassarkút én iss imádom!!:DSimán belefér vedd fel nyugodtan,mert csini leszel benne!:)

Várom már a nyarat,mert akkor már lehet harisnya nélkül is hordani a miniket!:D

15/L

2013. márc. 20. 20:09
 7/19 anonim ***** válasza:
36%
15-16 évesen szerintetek ez normális?
2013. márc. 20. 20:24
 8/19 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem hiszem, hogy azzal probléma lenne, hogy magassarkút veszek fel. Mivel nem egy platform, 15 centisre gondoltam, hanem egy kb. 6 centisre. A szoknya pedig, ahogyan írtam, nem túl rövid, és nem is ilyen testhez simulós fajta.

Nem érzem magam r*bancnak, amiért hordok néha magassarkút. Persze, megértem a válaszod, de én csak attól féltem, hogy iskolába ez túl elegáns lesz-e. Azért köszönöm, hogy kifejtetted a véleményedet ezzel kapcsolatban. (:

2013. márc. 20. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
62%

A 7-esnek üzenem, hogy szerintem meg az nem normális, ha valaki állandóan csak deszkás cipőben meg farmerban mászkál.

Egy nő/lány igenis hordjon (legalább néha) szoknyát/ruhát!

Inkább örülni kéne, hogy vannak még ilyen lányok is. :-)

2013. márc. 20. 22:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, hogy néha nőiesen öltözik valami, hanem azzal, hogy 16 évesen combközépig érő ruhában és magassarkúban akar !iskolába! menni. Bár nem az én korosztályom, felőlem azt csinál amit akar, de mikor én 16 éves voltam nem sok ismerősöm járt így suliba. Ez inkább a szórakozóhelyek viselete. Szerintem.
2013. márc. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!