Így elmehetek iskolába?
Van egy fekete ruhám, aminek a nyakán strasszos gallér van. Körülbelül combközépig ér, talán az alá egy kicsit.Egyáltalán nem kivágott, és szerintem nem is rövid. Attól félek, hogy túl elegáns lesz.. Szerintetek felvehetem iskolába(persze csak akkor, ha jó idő lesz)? Milyen cipőt vegyek fel hozzá, hogy ne tűnjön annyira elegánsnak?
16/L
14-es: Igen, én is próbálok 'nőiesen' öltözködni. Szóval nem r*bancosan, hogy mindenem kint legyen, de nem is tornacipőt veszek fel. Szerintem is mostanában egyre kevesebb lány öltözik így, legalábbis a mi iskolánkban. Na, meg sokan el vannak tévedve, mert egy olyan lányra, aki magassarkút hord, egyből azt mondják, hogy r*banc, k*rva. Meg kellene már tanulni, hogy mit is jelentenek ezek a szavak..
15-ös: Neked is köszönöm a választ, részben egyet is értek veled. De szerintem egy szoknyától és egy magassarkútól nem válok rossz életűvé..
A tinicsajok (én is az vagyok):)) Szerintem egyre inkább bevállalják a csinosabb,pl miniszoknya,magassarkút a suliba is.Én is pl sokszor járok így és valóban nőiesebb és nem rbis,ahogy egyesk leírják...:))Jobb mint mindig a naci pl..:)
Ha pl valaki ilyen velem egykorú és jó az alakja egész nyugodtan hordhat minit meg magassarkút!:D
Kérdező neked milyen volt a legrövidebb mini amibensuliba mentél?:)
15/L
Azért én sem úgy gondoltam, mint az utolsó előtti.. Nem vennék fel tűsarkút iskolába, se miniszoknyát. Egyszerre a kettőt meg főleg nem.
Persze, én is tudom, hogy elég sok veszély 'leselkedik' mostanában a fiatal lányokra, úgyhogy már csak emiatt sem vennék fel túl rövid szoknyát, nadrágot. Meg azért sem, mert nem tetszik, ha valakinek mindene kint van a ruhából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!