Rövidnadrág iskolába?
Szerintetek rövidnadrágot, vagy térd fölé érő szoknyát fel lehet venni iskolába?
A mi sulinkban az egyik tanár közölte, hogy akármennyire is lesz jó idő, 30 fok, ne menjünk rövidnadrágban, vagy térd fölé érő szoknyában, mert ez egy intézmény, és ide illik felöltözni.
Persze, a strandpapucs+rövidnadrág tényleg nem iskolába való, de például balerina cipővel már "elegánsabb". Mert, június elején már nem szívesen járnék hosszúnadrágban, ahhoz túl meleg lesz.
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek rövidnadrágot, vagy térd fölé érő szoknyát fel lehet venni iskolába?
Hát, halászgatya, netán térdnadrág. A tanárokkal érdemes kompromisszumot kötni, tehát én a térdnadrágot javaslom, mert szerintem a halászgatya olyan semmilyen, ronda. :P
Ez tényleg rövid lenne suliba (szerintem): [link]
Szóval én ezt ajánlom, ha rövid gatyáról van szó: [link]
Vagy maximum ilyet: [link] (Elnézést a r*bancos képekért. xD Hirtelenjében ilyet találtam. :P)
Szoknyából se legyen túl rövid, kb. ilyen: [link] (hosszúságát tekintve persze).
Felvehetsz rövidebb szoknyát, mondjuk legging-gel, az is jól mutat. :)
Kedves kerdezö
A ha szoknya 15 ceentinel a tered fült nem rövidebb, akkor nyugtan vedd fel, egyetertve a 2.-kal, Terdnadrág is jo.
A starndpucs az tenleg gáz már mint így közep iskolában, de egy topánka, baleinacipö, vagy egy szandál tökeletes.
Szerintem meg ha beléd köt a tanárnő, akkor modd meg neki hogy csak ilyen nyári nadrágjaid vannak és kész. Hosszú nadrágba meg nem fogsz izzadni.
Vagy netán kedves tanárnő vásrol nekem megfelelő iskolai viseltet? mert akkor semmi gond.
Én biztos ezt mondanám neki.....
Gondolom egyházi suliba jársz.
Nálunk is megtiltották a hajfestést, túl sok smink, meg a körömfestést, ribisnél ribisebb ruhák...de ugyan úgy csinálta mindenki, és még sem lett belőle semmi.
A kirívóbb cuccokért megértem ha szólnak. Nálunk is sok balhé volt, rövid gatya meg strandpapucs kombival, (hozzáteszem, volt min. 50 fok) ez megértem,de azt nem ha érettségin szintén 50 fokban nagy zakóban ott kellett ülni a fiúknak, nem vehették le, többen el is ájultak, rosszul lettek,de még a lányok is akiken csak simán egy blúz volt.
És csak azért, mert a hím soviniszta igazgató-töritanár májusban is vastag pamutzokniban, téli bakancsban, hosszú vastag farmerben + nyakkendő,pulcsiban járt suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!