Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövidnadrág iskolába?

Rövidnadrág iskolába?

Figyelt kérdés

Szerintetek rövidnadrágot, vagy térd fölé érő szoknyát fel lehet venni iskolába?

A mi sulinkban az egyik tanár közölte, hogy akármennyire is lesz jó idő, 30 fok, ne menjünk rövidnadrágban, vagy térd fölé érő szoknyában, mert ez egy intézmény, és ide illik felöltözni.

Persze, a strandpapucs+rövidnadrág tényleg nem iskolába való, de például balerina cipővel már "elegánsabb". Mert, június elején már nem szívesen járnék hosszúnadrágban, ahhoz túl meleg lesz.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek rövidnadrágot, vagy térd fölé érő szoknyát fel lehet venni iskolába?

2013. ápr. 13. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Az eddigi években milyen ruhába jártál iskolába 30 fokban?
2013. ápr. 13. 10:09
 2/18 randomgirlLOL ***** válasza:
100%

Hát, halászgatya, netán térdnadrág. A tanárokkal érdemes kompromisszumot kötni, tehát én a térdnadrágot javaslom, mert szerintem a halászgatya olyan semmilyen, ronda. :P

Ez tényleg rövid lenne suliba (szerintem): [link]

Szóval én ezt ajánlom, ha rövid gatyáról van szó: [link]

Vagy maximum ilyet: [link] (Elnézést a r*bancos képekért. xD Hirtelenjében ilyet találtam. :P)

Szoknyából se legyen túl rövid, kb. ilyen: [link] (hosszúságát tekintve persze).

Felvehetsz rövidebb szoknyát, mondjuk legging-gel, az is jól mutat. :)

2013. ápr. 13. 10:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tanár azt mondja, hogy ne menjetek akkor ezzel felesleges szarakodni. Majd veszel fel rövid nadrágot nyáron, ha nincs suli. Tényleg nem mindegy, hogy mennyire rövid, amit a 2. válaszoló ajánlott az tényleg jó suliba. Eddig mibe jártál jó időben?
2013. ápr. 13. 10:21
 4/18 A kérdező kommentje:
Most lettem kilencedikes, eddig általánosban megengedték a rövidnadrágot.
2013. ápr. 13. 10:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezö

A ha szoknya 15 ceentinel a tered fült nem rövidebb, akkor nyugtan vedd fel, egyetertve a 2.-kal, Terdnadrág is jo.

A starndpucs az tenleg gáz már mint így közep iskolában, de egy topánka, baleinacipö, vagy egy szandál tökeletes.

2013. ápr. 13. 10:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
ha csak egy tanár közölte nyugodtan hordjál nadrágot,amúgy az én sulim idén lett egyházi és még ott sem magyaráznak a rövidnadrágért,úgyhogy szerintem nálatok sem lesz gond
2013. ápr. 13. 10:59
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mivel csak egy tanárnak van ezzel baja, szerintem azokon a napokon, mikor vele van óránk, inkább hosszúnadrágba megyek. (:
2013. ápr. 13. 11:00
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg ha beléd köt a tanárnő, akkor modd meg neki hogy csak ilyen nyári nadrágjaid vannak és kész. Hosszú nadrágba meg nem fogsz izzadni.

Vagy netán kedves tanárnő vásrol nekem megfelelő iskolai viseltet? mert akkor semmi gond.

Én biztos ezt mondanám neki.....

2013. ápr. 13. 12:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Á az nem jo elözö akkor azt fogja mondani hogy vegyel vagy meg rosszabb odaja az ö regi odivatu ruhájt. Vegülis velem ez törtenyt egyszer
2013. ápr. 13. 12:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom egyházi suliba jársz.

Nálunk is megtiltották a hajfestést, túl sok smink, meg a körömfestést, ribisnél ribisebb ruhák...de ugyan úgy csinálta mindenki, és még sem lett belőle semmi.

A kirívóbb cuccokért megértem ha szólnak. Nálunk is sok balhé volt, rövid gatya meg strandpapucs kombival, (hozzáteszem, volt min. 50 fok) ez megértem,de azt nem ha érettségin szintén 50 fokban nagy zakóban ott kellett ülni a fiúknak, nem vehették le, többen el is ájultak, rosszul lettek,de még a lányok is akiken csak simán egy blúz volt.

És csak azért, mert a hím soviniszta igazgató-töritanár májusban is vastag pamutzokniban, téli bakancsban, hosszú vastag farmerben + nyakkendő,pulcsiban járt suliba.

2013. ápr. 13. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!