Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy csajos szett, mondjuk egy...

Egy csajos szett, mondjuk egy blézer, egy nadrággal és valamilyen csinos cipővel kiegészítve elbír még egy fullcap sapkát?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon nem!

És ebbe ne keverjük már bele a magyar kérdést. Ami ízléstelen, az ízléstelen Magyarországon is, és a világ másik felén is.

2013. ápr. 12. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Es lepontoztok, mert nincs izlesetek. :D En sem igy oltozkodom, de szamos helyen lattam mar, es igenis mukodik. Szerintem illik belekeverni, mert az itteniek ragaszkodnak az elavult dolgokhoz, es nekik most is az megy ahhoz, mint ami 10 eve. Nem mernek valami szokatlant felvenni, mert beszopodtak a szurke kisegerek koze.
2013. ápr. 12. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég, most azért kell gusztustalan jelzőket használnod és fikáznod minket, mert valaki lepontozott??? Neked nem csak az ízlésed sz@r, de a modorod is életem. Próbáld ki, hordj ilyen cuccokat, az emberek 90 %-a ki fog röhögni. És nem külföldön vagy, hanem Magyarországon, tehát le van sz@rva, hogy külföldön mi elfogadott és mi nem. Valahol az állatokkal való összeházasodás is elfogadott, tán azt is támogatod?
2013. ápr. 12. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!