Ballagásra szeretnék venni egy felül fehér, alul fekete ruhát ami csajos, de nem k**vás.10 000 om lenne erre, de minél olcsóbb annál könnyeben mennének bele a szüleim. Hol tudok ilyet venni? Ha tudtok képet linkelni az is jó.
Bár én fiú vagyok, de mi is ballagunk és nagyjából tudom mit fognak felvenni a lányok, innen-onnan hallottam, ők nagyon 'túl' tárgyalják.
Szval attól függ h honnan ballagsz és h mennyi idős vagy.
szerintem jobban jársz,hogyha szoknyát és inget veszel :) jobban fog passzolni rád hisz külön álló darabok és igazán nagy választék van manapság
és később külön is tudod kamatoztatni őket :)
pl egy ilyesmi szoknyát
egy kevésbé r*bis blúzzal :)
Szia!A lányom is ilyesmit szeretne,épp tegnapnézegettünk tesz-veszen meg ha beütöd a google-ba ad ki pár képet.Nagyon jó a 2 részes is,de ez igazán akkor volt menő mikor én ballagtam.)
Én is úgy gondoltam h egybe ruci,aminek a fekete része mell aláig tart a többi fehér.Így színbe meg van adva a módja a hagyománynak:)))
Láttunk olyat is aminek kiskabátja van.Én ajánlom a teszvesz-t,vaterát,itt képek is vannak.Beütöd,h alkalmi ruha v ballagási és választhatsz,mert vannak boltok által kínált újak.Esetleg még varrónőt kell megkérdezni h ő mennyiért készítené el(ezt még én sem kérdeztem).Vagy a lakhelyednek megfelelő boltok.Én is remélem h megússzuk egy 10-esből,mi is ennyit szánunk rá.Sok szerencsét hozzá:))).üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!