Ti mit vesztek az ilyen felsők alá, ha nem buliba, hanem suliba vagy munkahelyre veszitek fel?
2013. ápr. 11. 10:37
21/24 anonim válasza:
A sárgát úgy, ahogy a modellen van semmiképp nem venném fel munkába. De még úgy se, ha nem párducmintás, hanem valami egyszínű top kerül alá.
Az a felső buliba, illetve nyári nagy melegben valami fürdőváros utcácskájára való, de mhelyre, komolyabb iskolába semmiképp.
A fehérben semmi kivetnivalót nem találok. Régen szinte minden "ünneplő" blúz átlátszott, mégse vettünk alá melltartón kívül mást.
Mondjuk lehetőleg nem a legcsipkésebb csodát kell alá választani, hanem egy varrásnélküli fehéret vagy még inkább testszínűt.
Mivel én szégyellősebb vagyok, így ma már csőtopot vagy spagettipántos felsőt is húzok alá.
23/24 anonim válasza:
Persze, hogy bevállalható. Prűd p.csák "nem vennének fel ilyet sose munkahelyre", akinek a társadalom sikeresen bemagyarázta, hogy a mellük többet ér, mint ami valójában :D Első vagyok.
24/24 anonim válasza:
Igazából meg nyilván munkahelytől függ, aki elmegy ügyvédnek, az szokjon hozzá, hogy szürke kisegérnek öltözik, és ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!