Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit vesztek az ilyen...

Ti mit vesztek az ilyen felsők alá, ha nem buliba, hanem suliba vagy munkahelyre veszitek fel?

Figyelt kérdés

[link]

Linkelhettek is tippeket, mit vehetnék alá, amivel jól mutat?

2013. ápr. 11. 10:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A sárgát úgy, ahogy a modellen van semmiképp nem venném fel munkába. De még úgy se, ha nem párducmintás, hanem valami egyszínű top kerül alá.

Az a felső buliba, illetve nyári nagy melegben valami fürdőváros utcácskájára való, de mhelyre, komolyabb iskolába semmiképp.

A fehérben semmi kivetnivalót nem találok. Régen szinte minden "ünneplő" blúz átlátszott, mégse vettünk alá melltartón kívül mást.

Mondjuk lehetőleg nem a legcsipkésebb csodát kell alá választani, hanem egy varrásnélküli fehéret vagy még inkább testszínűt.

Mivel én szégyellősebb vagyok, így ma már csőtopot vagy spagettipántos felsőt is húzok alá.

2013. ápr. 11. 12:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem csőtoppal jó.
2013. ápr. 11. 14:01
 23/24 anonim ***** válasza:
48%
Persze, hogy bevállalható. Prűd p.csák "nem vennének fel ilyet sose munkahelyre", akinek a társadalom sikeresen bemagyarázta, hogy a mellük többet ér, mint ami valójában :D Első vagyok.
2013. ápr. 11. 20:50
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
Igazából meg nyilván munkahelytől függ, aki elmegy ügyvédnek, az szokjon hozzá, hogy szürke kisegérnek öltözik, és ennyi :D
2013. ápr. 11. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!