Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit vesztek az ilyen...

Ti mit vesztek az ilyen felsők alá, ha nem buliba, hanem suliba vagy munkahelyre veszitek fel?

Figyelt kérdés

[link]

Linkelhettek is tippeket, mit vehetnék alá, amivel jól mutat?

2013. ápr. 11. 10:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Aki meg nem hord ilyesmit, annak köszönöm az eddigi kommentjeit, de nem arra irányult a kérdés, hogy tetszik vagy sem.
2013. ápr. 11. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
45%
10 egy komolyabb melóhelyről egy ilyenbe ha bemész, haza küldenek-teljes joggal-hogy öltözz át. Egy tárgyalásnál ha egy ilyenbe megjelensz, azonnal negativot hagysz magad után. Szóba sem állnak veled.Ennyit a szövegről.
2013. ápr. 11. 11:03
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
11 Mindenki hord ilyet-de tudja hogy mikor lehet és mikor illik és hogy.
2013. ápr. 11. 11:04
 14/24 A kérdező kommentje:
Isten ments, attól, hogy az üzleti világban dolgozzak és tárgyalásokra rohangáljak, de köszi az aggodalmad.
2013. ápr. 11. 11:05
 15/24 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 11. 11:13
 16/24 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ehhez hasonló van, s bár nem átlátszó, de nem vettem fel túl gyakran munkába, miután láttam, hogy lehet, hogy túl kihívó. Mert ha a nap rám sütött, akkor egyből látszott, hogy milyen színű melltartó van rajtam (természetesen fehér)

Hogy ezt hogyan lehetne kiaknázni, nem tudom, de lehet, hogy megpróbálom a spagetti pántos trikót alá.

A te képeden lévő blúz még kivágott is, úgyhogy szerintem bulizáson kívül vagy strandon kívül ne viseld.

De az ujjatlan felső is ez a kategória, hogy nem lehetne hordani munkába, de nyáron a tetőtérben 40 fok van.

2013. ápr. 11. 11:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fehér még egy üzleti tárgyaláson is megállja a helyét egy fehér trikóval alatta és egy blézerrel felette, semmi közönséges nincsen benne, hiszen a blézer mindent eltakar amit a trikó nem.

De hát van aki szerint csak a garbó nem közönséges!

Amúgy én a sárgát amit először belinkeltél simán felvenném egy fekete trikóval suliba is, hiszen úgy már nincsen benne semmi maga mutogató.

2013. ápr. 11. 11:25
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

mint irták irodánál haza küldenek vele..

gyári munkánál meg kötelező munka ruha van, és át kell öltözni, vagy magadnak kel biztosítani a ruhát aminél szintén nem praktikus egy ilyen darab (elszakad stb)

iskolába szintén nem ajánlatos, ha egyházi iskolába jársz felszolitanak hogy öltözz át, ha államiba akkor egy pár tanárod (mondjuk aki amugy se kedvel) akaszkodhat rád.

2013. ápr. 11. 11:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én melltartóval még buliba sem venném fel. Nem beszólni akarok, ha máson látom, nem zavar, csak mindenkinek más az ízlése. (: Amúgy én azonos színű csőtoppal venném fel (akár suliba és munkahelyre is, ha nincsenek szigorú megkötések).

24L

2013. ápr. 11. 12:11
 20/24 anonim ***** válasza:

Ujjatlan felsővel, fekete vagy sárga.

Amúgy melóhelytől függ, ahogy általában öltöznek ott. Nálunk az irodában tetszene az embereknek, de melltartóval soha, sehova nem venném föl :S

2013. ápr. 11. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!