Ti mit vesztek az ilyen felsők alá, ha nem buliba, hanem suliba vagy munkahelyre veszitek fel?
2013. ápr. 11. 10:37
1/24 anonim válasza:
Én csak sima melltartót. Feketét. Munkahelyre viszont nem hinném, hogy alkalmas lenge ruhát hordani, mert szerintem ha topot veszel alá, az nagyon idiótán néz ki, munkahelyen meg "nem etikus". Mondjuk én simán felvenném munkahelyre is, nincsen abban semmi, ha átlátszik a melltartó, ugyanolyan, mintha bikiniben látnának, de ez ugye már felettestől és munkatársaktól függ.
2/24 anonim válasza:
Semmit, mert egy intelligens ember, aki tudja az alapetiketett, ilyet ezekre a helyekre nem vesz fel.
Csak max. buliba éjjelre. De nappalra nem.
3/24 anonim válasza:
hát igen ilyet jobb nem felvenni suliba
4/24 anonim válasza:
Munkahelyre semmiképp sem venném fel!
6/24 anonim válasza:
Melltartó pont hogy nem jó az ilyesmi alá, közönséges. Inkább egyszerűbb top való alá.
7/24 A kérdező kommentje:
Oké, akkor lehet nem vagyok intelligens ember, de szerintem egy ilyen szett simán bevállalható suliba és munkahelyre egyaránt:
de ugye itt is van egy top a blúz alatt és további ötletekre, tippekre lennék kíváncsi.
2013. ápr. 11. 10:55
8/24 anonim válasza:
7 Értsd meg, hogy egyszerűen nem. Nappal ez közönséges, nem elegáns. semmi másra nem szolgál mint arra, hogy a pasik bemakogjanak obszcénebbnél-obszcénebb szövegeket, és egy ócska ribancnak tartsanak.Ha ez kell neked, akkor csináld-egy valódi nő sosem teszi ezt.. Éjjel elegáns-de nem nappal.
9/24 anonim válasza:
Kérdező, amit utoljára linkeltél elmegy.
10/24 A kérdező kommentje:
Hát ha szerinted a fehér felsős szett közönséges, akkor nem tudom melyik bolygón élsz, de utcán biztosan nem szoktál járkálni, azért köszi.
A kérdésemre szeretnék választ kapni, tehát ki mit vesz alá.
2013. ápr. 11. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!