Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megereszkednek a...

Szerintetek megereszkednek a 'melleim' ha nem hordok melltartót?

Figyelt kérdés
6. osztályos vagyok, de egyszerűen nem szeretek melltartót felvenni! Anyukám mindig azzal ijesztget, hogy megfognak ereszkedni a 'melleim'! Ez igaz?

2013. ápr. 9. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem épp a melltartó hordásától ereszkedik meg. Mivel így az "tartó izmok" vagy nem tudom mik azok, elengedik, hisz ott a melltartó, ami tartja. Már többeknek megereszkedett korai melltartó hordás miatt. De amit te írsz, abban is van valami.
2013. ápr. 9. 14:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát ... majd meglássuk :))
2013. ápr. 9. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

én 8.-kos koromig nem hordtam,azóta sincs megereszkedve a mellem mivel itthon csak tornázáshoz hordok

amúgy 85D a méretem

19L

2013. ápr. 9. 16:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A mellet nem izmok szalagok tartják!!! Alatta található nagy és a kis mellizom ami minimálisan emelhet rajta, ha jól fejlett. De a mellet szalagok tartják, alkotja még zsírszövet, tejmirigy. (anatómia könyv) Amúgy érdemes, ha már van egy tisztes súlya, ugyanis gravitáció bácsi dolgozik, nem mondom, hogy egy év két év, de idővel. De ez összetett dolog, genetika stb is befolyásolja. Amúgy a szalagok nyúlhatnak, és összemenni nem fognak, csak nyúlnak.
2013. ápr. 12. 21:08
 15/21 anonim válasza:
tesi órán hordj melltartót vagy sport melltartót otthon pedig vedd le. csinálhatsz fekvőtámaszokat és attól feszesebb lesz!:)
2013. ápr. 21. 18:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon még nem lehet akkora melled, hogy megereszkedjen.
2013. ápr. 21. 18:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat! :)
2013. ápr. 22. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezt még olvasd el:

[link]

2013. ápr. 22. 21:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. ápr. 23. 17:11
 20/21 anonim válasza:
A húgom 6-os (nemsokára a 12-t tölti) és egyáltalán nem hord melltartót toppot is csak néha... pedig azért már kezd alakulni a melle! Úgyhogy szerintem ha nem érzed jól magad a melltartóban akkor ne hord, és senki sem fog kinevetni miatta, úgyhogy szerintem egyenlőre nem szükséges...:) *de persze nem akarlak anyukád ellen hangolni :)Ja és tudom furcsa hogy a húgomról írtam de sajnos már elfelejtettem hogy hogy is voltak nálam a dolgok 6-ban.
2013. ápr. 23. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!