Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha nem hordok melltartót,...

Ha nem hordok melltartót, lógni fognak a melleim?

Figyelt kérdés
Nem nagyok, kicsit teltebb A méret (kevés híján B), de egyszerűen nem találok rájuk melltartót. Aminek a kosara megfelel az mell alatt nagyon szorít, ami körméretben jó, annak a kosara eláll. Vékony vagyok, mell alatt 68 és így sem találok melltartót. Most fáj a melltartó helye mert tegnap is ahogy hordtam elszorított, és úgy gondolom nem hordok majd inkább semmilyet, de nem fognak így megereszkedni a melleim? Már vagy 7-8 fajta melltatóm volt, egy sem volt az igazi.
2013. ápr. 5. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem akkor próbálkozz a 70-75össel. nekem is 70 cm mell alatt és néha még a 75 is szorít... érdekes ez.

amúgy ha nem találsz melltartót, akkor hordj sportmelltartót! van egy olyan osztálytársam akinek A-s és még így is lóg neki :S szóval szerintem hordj!

2013. ápr. 5. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Topot is hordhatsz, sokkal kényelmesebb mint egy kosaras melltartó. De amúgy nem fognak attól lógni hogy nem hordasz.
2013. ápr. 5. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
a kismellű lányoknak nem ajánlott melltartót hordania mivel megereszkednek a melltartó izmai , hisz nem nagy a "súly" ennyit az izmok bőven elbírnak a melltartóval csak rosszat teszel keress inkább valami sportmeltartóféleséget csak takarás kedvéért. A nagymellűeknél pont fordítva van ott kell a mellnek a segítség ezét egy jó melltartó kel ahhoz hogy ne lógjon
2013. ápr. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!