Szerintetek megereszkednek a 'melleim' ha nem hordok melltartót?
Lehetsz 12 éves, dehogy fog megereszkedni,az még nagyon odébb van.. Nem a melltartó viselésétől függ ez,mostohaanyám soha nem hord melltartót szinte mert utálja,45 éves és nem lóg a melle egyáltalán ilyen alkat.
Viszont egy sportmelltartó,top nem árt nem tudom mekkora a cicid,de nem esztétikus ha átlátszik a bimbód. Válassz olyat ami jó méretben,észre se fogod venni hogy rajtad van.
6. osztályosan hogy lenne már nő??
Maradjunk a kislánynál és ha van is melle, még ráér hangsúlyozni a te szavaiddal élve.
Abban igaza van anyukádnak, hogy ha nem hordasz melltartót, akkor bizony a gravitáció dolgozik. És nem tart sokáig, mire megereszkednek. Tapasztalatból beszélek, nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy nem hordtam melltartót. Merthogy minek, úgy álltak anélkül is, mintha csupa push-up lett volna alatta. Egy éven belül azt mondták a kötőszövetek, hogy kösz, elég. Most már csak a fejem foghatom, hogy visszacsinálnám, de nem lehet.
Egyébként általában az szokott lenni a melltartóval a gond, hogy nem jó a formája és/vagy a mérete. Vásároljatok olyan helyen, ahol fel tudod próbálni: a jó melltartó olyan, hogy meg sem érzed, ha rajtad van. Ha kényelmetlen, akkor nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!