16-20 éves lányok, nektek bejön ez a fél-e öltözködés?
2013. ápr. 8. 21:41
41/53 anonim válasza:
fhúúúúúúj, bláááááááááááá, blööööööööööö, fhúúúhúúúhúúúj, bhuuuuuuuuhuuuuzhiiiihiiihhh
43/53 A kérdező kommentje:
a hajam már kicsit hosszabb
2013. jún. 5. 15:05
44/53 anonim válasza:
nekem így együtt minden bejön. de a póló a favorit. 17/L
46/53 anonim válasza:
A nekem NEM! Olyan tucat! + Egyaltalan nem ferfias!
20L
47/53 anonim válasza:
A srácok miért vasalják a hajukat? Nekem annyira tetszik pl Simon Baker haja egy srácon. Olyan kevés embernek van ilyen, és aki mégis ennyire szerencsés az meg fogja és kivasalja... Miért?
48/53 anonim válasza:
Nézdd! Én eddigi életemben bolondultam a csőgatyáért, meg most is, de ez lábtipus fuggő.
Nekem pl. enyhén X lábam van, valakinek O, stb...A póló gáz, a naci CSÚÚÚÚCS...
Nekem bejön...:))))))
dert
49/53 anonim válasza:
Szia!nem kell felhagynod a vasalással,mert lehet,,hogy egyeseknek úgy tetszel.meg ne is vágasd le! azt az egyet ne!!meg amúgy ha az én pasim lennél a barátnőim sárgulnának az irigységtől.a póló egy kicsit durva de tök jó próbálhatnál kockás inget vagy sima egyszinű pólóval valami divatos sálat. google-en keress rá h:kockás férfi ingek (tök jók vannak)ja meg arra h :divatos sálak férfiaknak,de ugye nincs fülbevalód?na mindegy sok sikert és ha lehet ne legyél a csajok előtt buta meg menő udvarias legyél mert azt szeretik.és ha találsz olyan csaj t mert azért a csaj is legyen kedves és ne az a "le se sza*om " fajta meg ne legyen csitri hülye p*csa jó?
50/53 A kérdező kommentje:
A cipő linkje (látom amit kiírtam már nem jó)
Nem akarom levágatni a hajam, mert nekem így tetszik:D. Nem vagyok bunkó, próbálok mindenkivel kedves lenni, és fülbevalóm sincs:D
2013. júl. 11. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!