16-20 éves lányok, nektek bejön ez a fél-e öltözködés?
A 13 eves Justin Bieber rajongo mostohahugomnak bejonnel.
De egy komolyabb csajnak mar nem...
Tul gyerekes ez az oltozkodes.
20 evesen mar lassan masban kene gondolkodni - mint ahogy irtak is elottem. Ugh nem birlak elkepzelni egy egyetemi eloadason xD
Nah meg szintelen is.
# 30/32 vagyok
Na, most az a gáz, hogy nekem is a fekete a kedvenc színem, pedig én még lány is vagyok :D
De azért mert a fekete a kedvenc színem, nem hordok folyton fekete cuccokat. Általában úgy csinálom, hogy a gatyám világosabb, a cipő és a felső pedig fekete, vagy sötétebb. Az úgy passzol az egész :D
Igaz, Te nem vagy lány, de neked is ezt ajánlom :D Ez a póló és a shoes tökéletes lehet egy világosabb farmerral.
Jááááj, imádom az ilyen stílusú srácokat :D
(off - ha megkérdezhetem: te ilyen hardcore meg ilyesmit hallgatsz? vagy csak nálam jelentenek egyet ezek a stílusú ruhák a hardcore stílussal? :D)
A cipő tetszik. De vasalt haj? Ne már...:/
16/L
pólót és nadrágot linkelnél még egyszer?:D már nem működik de baromi kíváncsi vagyok mert az olvasottak és a cipő alapján nekem kifejezetten bejön ez a stílus ;) és a zenei ízlésed is jó.
17L
a cipő és a póló még jó, de a nadrág fazonja és a haj már nem jön be.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!