Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16-20 éves lányok, nektek...

16-20 éves lányok, nektek bejön ez a fél-e öltözködés?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

és hozzá, kb 8 cm-es barna vasalt haj, és átlagos alkat 20/F

2013. ápr. 8. 21:41
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
# 18/21 vagyok, a bandás pólók viszont nagyon bejövősek, szóval nekem akkor tetszik a stílusod:D
2013. ápr. 9. 16:45
 22/53 A kérdező kommentje:
örülök:D
2013. ápr. 9. 18:13
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nem egészséges dolog akkora állatság. Valami idióta kitalálta, aztán azóta tolják.

A feszkó gatyák egyáltalán nem szorítják, vagy dörzsölik a nemi szerveket.

2013. ápr. 9. 19:07
 24/53 anonim ***** válasza:
73%

Nem ide tartozik, de muszáj leírnom:D

Ma láttam egy 17-18 körüli srácot, ilyesmi cipő és csőfarmer volt rajta. A haja félig hosszú volt(nem mellesleg zsíros, de az már ápoltság kérdése) és össze-vissza állt. Ezek mellé olyan cingár karjai meg lábai voltak, mint egy 6éves kisfiúnak. A hangja is inkább lányos volt.

Na és ezen kicsit elgondolkodtam. Komolyan bejön valamelyik lánynak is ez? Tudom, hogy az érettebb csajoknál már nem játszanak az ilyenek... Én a kis tiniket se tudom megérteni, ennyire nem lehet ferde a világ:D

2013. ápr. 9. 19:42
 25/53 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok, csak 3 millis hajjal, és izmos vagyok alul-felül.
2013. ápr. 9. 19:49
 26/53 anonim ***** válasza:
A póló tetszik a többi nem.
2013. ápr. 9. 20:39
 27/53 anonim ***** válasza:

A normálisabb férfi csőgatyákat is sztreccses anyagból készítik, ugyanúgy mint a csajokét is. Így annak ellenére, hogy rajtunk is feszül, tök kényelmes viselet, mert enged annyit az anyag, amennyit a test mozgása megkíván. Szóval egyáltalán nem egészségtelen, mert nem nyom, nem kényelmetlen. Van hely benne intim részeinknek is, de ha nem lenne, akkor is a sztreccses anyag enged annyit, hogy kényelmesen elférjen. :)

Szóval egyáltalán nem egészségtelen, hanem egy nagyon kényelmes nadrág, amit sokan szeretünk pont azért, mert feszül, és kiadja az alakot. Természetesen én csak sztrecses csőfarmerokat hordok, ami nem sztreccses azt meg sem veszem, mert nem igazán kényelmes.

28F

2013. ápr. 10. 10:25
 28/53 anonim ***** válasza:
jó nem vagyok fiú, de én ezt a 8.-os bisoz könyvemben olvastam anno hogy egészségtelen, lehet elÍrták:D
2013. ápr. 10. 22:52
 29/53 A kérdező kommentje:
azért ami le van írva a biosz könyvbe az se feltétlenül úgy van
2013. ápr. 11. 15:17
 30/53 anonim ***** válasza:

De be ám!

Mondjuk az tény, hogy kicsit fekete az egész.. így inkább valami világosabb farmert választhatnál hozzá. A póló és a cipő nagyon el van találva. Nekem tetszik :)

2013. ápr. 19. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!