Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tinikorodban melyik stílust...

Tinikorodban melyik stílust követted? Ha valami vadabb akkor hogy bírták a szüleid? :D

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Rocker voltam. A zenei ízlésem nem változott. Annyira már nem vagyok szakadt mint tizenévesen, de a bakancsom, bőrkabátom a mai napig szívesen hordom. Kutyasétáltatáshoz még néha felveszek szakadt farmert és flanel inget. Igénytelen sose voltam (mint sokan tévesen általánosítják a rockereket), tisztaságra és ápoltságra mindig adtam. Mostanra a munkámból kifolyólag áttértem a csinosabb, nőiesebb ruhákra. Én se lettem egy elcseszett ember, tanultam, családom van, normális munkám. Szüleimet nem zavarta, ők is ebben a stílusban nyomták annak idején, sose kritizálták a bőrszerkós, agyontetovált haverjaimat.

28/N

2009. szept. 22. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
én is rocker-féleség voltam..de azóta 180 fokos fordulatot vett a stílusom:D semmi extra..de sokkal nőiesebb, és színesebb lettem..szögek, és hörgős zene nélkül
2009. szept. 22. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
ja az egyedüli ami megmaradt a stílusomból, az a vörös haj ^^ meg néha lila :) ettől nem tudtam megválni..12-14 éves koromban volt ez, most 17 vagyok.
2009. szept. 22. 11:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát igen:) A rock kultúra az bizony maradandó.:D A válaszolók közül senki sem nőtte ki a zenei ízlést:)
2009. szept. 24. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

én azt hiszem k'rva stílusban nyomtam.nem úgy értem,hogy az voltam hanem azt,hogy kivágott ruhákat magassarkút,rengeteg sminket hordtam.rengetegen tették szóvá kötük a szüleim is.de nem érdekelt.mindenkivel flörtöltem és mindenki megfogdoshatott.olyan pletykák keringtek rólam...visszagondolni is kellemetlen.de akkor ezt atláltam jónak.De nem is értem az akkori sítlusomat viselve hogyan mardthattam szűz 17 éves koromig.Akkor az anyukámék vidékre küldtek rokonokhoz tanulni.Épp megint kezdtem belelndülni a suli k'rvája címbe amikor megtetszett egy fiú.De hamar megtudtam,,hogy neki ez nem jön be.Megváltoztam nem engedtem,hogy ilyen pletykáim legyenek és vigyáztam a híremre.elkezdetm nőies de nem kihívó ruhákat hordani.az erdemény pedig az lett,hogy magkaptam az álompasit.jó tanuló lettem és egyetmre is felvettek igaz nem elsőre.azóta is hálás vagyok ennek a fiúnak és hiába szakítottunk még mindig tartjuk a kapcsolatot.

27/L

2009. szept. 24. 18:17
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
atláltam=találtam...bocsi
2009. szept. 24. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Én is a rocker vonalat erősítettem... A gimi alatt, azóta átorientálódtam a folk, goth és death metálra. Kinézetre a fekete cuccok maradtak meg, de most már inkább nőiesebben, és elhagytam a szimatszatyrot, meg a szakadt farmert, az ilyen lepukkadt cuccokat. :D Még mindig hallgatom azokat a zenéket is azért néha. :D Most nagyon bejön a viktoriánus gót stílus, ahhoz hasonlóan szívesen öltöznék, csak nehéz kifogni olyan cuccokat.

Mutter egész jól bírta a zenét, csak a szakadt ruháktól volt kiakadva, hogy nem tudok normálisan felöltözni.

20L

2009. szept. 25. 17:51
 18/18 anonim válasza:
74%
emo...azutan deszkas style...mostis felig meddig azvagyok....15 vagyok.....hat a szulok..elegge rosszul mindig kiakattak....de a szulok mar csak ienek...aze vannak kivetelek is
2009. szept. 25. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!