Tinikorodban melyik stílust követted? Ha valami vadabb akkor hogy bírták a szüleid? :D
Rocker voltam. A zenei ízlésem nem változott. Annyira már nem vagyok szakadt mint tizenévesen, de a bakancsom, bőrkabátom a mai napig szívesen hordom. Kutyasétáltatáshoz még néha felveszek szakadt farmert és flanel inget. Igénytelen sose voltam (mint sokan tévesen általánosítják a rockereket), tisztaságra és ápoltságra mindig adtam. Mostanra a munkámból kifolyólag áttértem a csinosabb, nőiesebb ruhákra. Én se lettem egy elcseszett ember, tanultam, családom van, normális munkám. Szüleimet nem zavarta, ők is ebben a stílusban nyomták annak idején, sose kritizálták a bőrszerkós, agyontetovált haverjaimat.
28/N
én azt hiszem k'rva stílusban nyomtam.nem úgy értem,hogy az voltam hanem azt,hogy kivágott ruhákat magassarkút,rengeteg sminket hordtam.rengetegen tették szóvá kötük a szüleim is.de nem érdekelt.mindenkivel flörtöltem és mindenki megfogdoshatott.olyan pletykák keringtek rólam...visszagondolni is kellemetlen.de akkor ezt atláltam jónak.De nem is értem az akkori sítlusomat viselve hogyan mardthattam szűz 17 éves koromig.Akkor az anyukámék vidékre küldtek rokonokhoz tanulni.Épp megint kezdtem belelndülni a suli k'rvája címbe amikor megtetszett egy fiú.De hamar megtudtam,,hogy neki ez nem jön be.Megváltoztam nem engedtem,hogy ilyen pletykáim legyenek és vigyáztam a híremre.elkezdetm nőies de nem kihívó ruhákat hordani.az erdemény pedig az lett,hogy magkaptam az álompasit.jó tanuló lettem és egyetmre is felvettek igaz nem elsőre.azóta is hálás vagyok ennek a fiúnak és hiába szakítottunk még mindig tartjuk a kapcsolatot.
27/L
Én is a rocker vonalat erősítettem... A gimi alatt, azóta átorientálódtam a folk, goth és death metálra. Kinézetre a fekete cuccok maradtak meg, de most már inkább nőiesebben, és elhagytam a szimatszatyrot, meg a szakadt farmert, az ilyen lepukkadt cuccokat. :D Még mindig hallgatom azokat a zenéket is azért néha. :D Most nagyon bejön a viktoriánus gót stílus, ahhoz hasonlóan szívesen öltöznék, csak nehéz kifogni olyan cuccokat.
Mutter egész jól bírta a zenét, csak a szakadt ruháktól volt kiakadva, hogy nem tudok normálisan felöltözni.
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!