emo voltam.És anyukám nagyon jól viselte^^ oda meg vissza volt hogy milyen szép kislánya van :D 15-16 éves lehettem.
2009. szept. 21. 20:20
2/18 anonim válasza:
Echte rocker voltam. Kinézetre is ,de egyéb téren is. Mai napig rockzenét hallgatok, de nagyon szeretem a hörgős black /death metalt is. Anyuék viszonylag jól viselték, mikor nyáron is térdig érő bakancsban és rövidgatyában jártam:)Jól viselték a piercingeket és a tetoválásokat is. A barátaimat néha néha azért kifogásolták és voltak egyéb kitörések, hogy leszokhatnék erről a stílusról stb. Nem lettem elcseszett gyerek, tanultam, nyelveket beszélek, ügyész lettem.
2009. szept. 21. 20:29
3/18 anonim válasza:
20:20 és most hány éves vagy? Csak kíváncsiségból, hány év telt el azóta:)
2009. szept. 21. 20:35
4/18 anonim válasza:
23 éves vagyok :D
2009. szept. 21. 20:38
5/18 anonim válasza:
Valami elbaszott deszkásszerűséget. sok bőszárú nadrágom volt, mindig a földet tapostam. egyszer egy idő hölgy meg is jegyezte az utcán, hogy hogy tudok én így járni, ő meghalna, ha a nadrágra alját taposná. továbbá fagolyós nyakláncokat hordtam. a szüleim? röhögtek az egészen, legyintettek, hogy majd kinövöm. így is lett, ennek már vagy 10 éve.
23 N
2009. szept. 21. 20:40
6/18 anonim válasza:
:D ezek olnya viccesek:) Kíváncsi leszek, mit fogok szólni magamhoz 10 év múlva:D
2009. szept. 21. 20:42
7/18 anonim válasza:
dnb... van akinek sokat elárul;)
amugy most is az vagyok...mondjuk tinídzsör is maradtam mégXD
2009. szept. 21. 20:48
8/18 anonim válasza:
Rocker voltam.Bakancs,szegecsek meg minden:)A zenei ízlés még mindig megmadat de elég fura lenne ha ilyen szakadtan mennék tárgyalni.:D A szüleimnek semmi különösebb bajuk nem volt vele bár néha célozgattak....
2009. szept. 21. 21:29
9/18 anonim válasza:
rocker voltam. most is ugyanolyan zenét hallgatok, csak már nem öltözöm úgy. anyukám eléggé kifogásolta az örökös feketét. de főleg azért mert depressziós voltam és szerinte a sok feketével meg a lehangoló zenékkel csak rontottam ezen. most is ugyanezt hallgatom meg még mindig sok feketét hordok, csak már kinőttem a tinédzserkori depresszióból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!