Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek rólam? (külső)

Mi a véleményetek rólam? (külső)

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rossz téma, ezért bocsi. :D

Szóval. Kissé rocker lélek vagyok. Rock, pop-rock, pop, talán néha punk zenét hallgatok, szeretem a feketét, sokat nevetek, vidám vagyok, öhm.. egy kicsit néha egoista, szeretek poénkodni. Vélemény? Hideg-meleg jöhet. :D

Csak kíváncsi vagyok az emberek első benyomására rólam. Köszi a válaszokat előre is. :)

A képek kb. 1-2 hónap különbséggel készültek.

Ilyen a lényem, szeretem ha fotóznak. :D Egész alakos képet nem nagyon találtam. :/

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 6. 20:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szép a mosolyod, de a frizuraváltoztatás nem ártana:/
2013. ápr. 6. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Aranyos és vidám vagy ez jó dolog.
2013. ápr. 6. 22:25
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Elsőre tolakodó személyiség jött le belőled, de amint látom még nem éppen vagy 18-19, szóval most még bőven ott a tojáshéj.

Tudod mit? Ha betöltöd az előbb említett életkort, akkor tölts fel ilyen képet, de addigra talán úgyis kinövöd, hogy egy ilyen oldalon kérdezgess meg vadidegeneket, hogy hogyan nézel ki.

Leányzó. A stílusodhoz szólva... hát... ergya.

Vannak dögös rocker csajok, te pedig rockot majmoló lánynak tűnsz.

Egyszerű, gázos.

De ne aggódj, én is ilyen voltam, aztán szépen idővel kialakul a stílusod.

Egyszer felveszel egy nőies összeállítást, és onnantól kezdve elkezdesz imádni nőiesen öltözködni. (Egyszer próbáld ki, hogy valami csajszis göncöt húzva a tükörbe nézz)

És egy jó tipp, amit szeretném, ha tényleg megjegyeznél.

Hagyd, hogy nőjön a hajad! Szép hosszúra!

Évek múlva imádni fogják a fiúk.

Jó csaj leszel, szép az arcod, mosolyod.

2013. ápr. 6. 23:39
 14/23 A kérdező kommentje:

hát, köszi a válaszokat. :)

amúgy néha szoktam csajos cuccokat fölvenni, meg szeretem az ékszereket, satöbbi.

nemrég lett levágva a hajam, mert derék fölé ért, és idegesített tesiórán, meg rengeteg és vastag szálú, ezért cirka 1 órát szárítottam hajmosás után. :/

2013. ápr. 7. 15:05
 15/23 anonim ***** válasza:
fogyni kéne kicsit és nem áll túl jól a vadóc stílus. a 3. kép a legjobb!
2013. ápr. 7. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Mármint szereted MAGADAT fotózni, az nem ugyanaz... Egész alakos képed meg 100%, hogy van, csak nem mered kirakni, mert fosol, hogy lekövéreznek. Egyébként eléggé kislányos arcod van, meg pufók, nem vagy szép, csúnya sem, igazából olyan semmilyen. De nem ártana fogynod egy kicsit. Amúgy, 12 évesen én is rockernek éreztem magam egy fekete pólótól meg egy gyöngyös nyaklánctól... de semmi baj, majd kinövöd. :) Amúgy... Az utolsó képen az egy krumplis zsák rajtad? Annyira nem gáz, mint a Madonnás póló, de azért érdekesen néz ki. :D
2013. ápr. 8. 02:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pufi az arcod, de nem ez a gáz, hanem a hajad....Egyszerűen lejárt lemez, és nem áll jól!
2013. ápr. 8. 11:50
 18/23 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. :)

Hát, ha akarod teszek ki egész alakos képet, de szar lesz. :D A fejemet majd nem kell nézni rajta. :)

Nem azt mondtam, hogy rocker vagyok, csak hogy "kissé rocker lélek". Az nem ugyanaz. :)

2013. ápr. 8. 17:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem meg nagyon fiatal vagy, es nagyon sokat fog alakulni a kulsod, arcod, stilusod is. Kicsit figyelj oda, hogy ne egyel sokat, es mozogj eleget, es formaban legyel. A hajad tenyleg inkabb noveszd meg, szerintem szep a hosszu haj, de amugy nekem igy is tetszik.
2013. ápr. 8. 18:14
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Mindenkinek ment a zöld pacsi! :D

2013. ápr. 8. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!