Mi a véleményetek rólam? (külső)
Lehet, hogy rossz téma, ezért bocsi. :D
Szóval. Kissé rocker lélek vagyok. Rock, pop-rock, pop, talán néha punk zenét hallgatok, szeretem a feketét, sokat nevetek, vidám vagyok, öhm.. egy kicsit néha egoista, szeretek poénkodni. Vélemény? Hideg-meleg jöhet. :D
Csak kíváncsi vagyok az emberek első benyomására rólam. Köszi a válaszokat előre is. :)
A képek kb. 1-2 hónap különbséggel készültek.
Ilyen a lényem, szeretem ha fotóznak. :D Egész alakos képet nem nagyon találtam. :/
Elsőre tolakodó személyiség jött le belőled, de amint látom még nem éppen vagy 18-19, szóval most még bőven ott a tojáshéj.
Tudod mit? Ha betöltöd az előbb említett életkort, akkor tölts fel ilyen képet, de addigra talán úgyis kinövöd, hogy egy ilyen oldalon kérdezgess meg vadidegeneket, hogy hogyan nézel ki.
Leányzó. A stílusodhoz szólva... hát... ergya.
Vannak dögös rocker csajok, te pedig rockot majmoló lánynak tűnsz.
Egyszerű, gázos.
De ne aggódj, én is ilyen voltam, aztán szépen idővel kialakul a stílusod.
Egyszer felveszel egy nőies összeállítást, és onnantól kezdve elkezdesz imádni nőiesen öltözködni. (Egyszer próbáld ki, hogy valami csajszis göncöt húzva a tükörbe nézz)
És egy jó tipp, amit szeretném, ha tényleg megjegyeznél.
Hagyd, hogy nőjön a hajad! Szép hosszúra!
Évek múlva imádni fogják a fiúk.
Jó csaj leszel, szép az arcod, mosolyod.
hát, köszi a válaszokat. :)
amúgy néha szoktam csajos cuccokat fölvenni, meg szeretem az ékszereket, satöbbi.
nemrég lett levágva a hajam, mert derék fölé ért, és idegesített tesiórán, meg rengeteg és vastag szálú, ezért cirka 1 órát szárítottam hajmosás után. :/
Értem, köszi. :)
Hát, ha akarod teszek ki egész alakos képet, de szar lesz. :D A fejemet majd nem kell nézni rajta. :)
Nem azt mondtam, hogy rocker vagyok, csak hogy "kissé rocker lélek". Az nem ugyanaz. :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Mindenkinek ment a zöld pacsi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!