Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett mostanában az a...

Miért lett mostanában az a divat, hogy ha egy 20 év alatti lányon magassarkú cipő és smink van, akkor ő már k*rva meg rib@nc, meg minden?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nő igenis adjon magára, és már szintemmindenhol azt látom, hogy minden fiatalabb lányra, aki magassarkú cipőt visel, és van rajta smink, már egyből le k*rvázzák meg lerib@ncozzák. Miért van ez? Irigység? Vagy mi?

2013. ápr. 6. 18:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
hát valljuk be, sajnos a mai társadalom nagyon könnyen ítélkezik, szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy lány magassarkút és sminket visel, az lehet nagyon nőies és csinos :D, jó persze vannak akik már tényleg kurv@san csinálják, de a társadalom nagy baja az, hogy a kirívó esetek miatt ítélnek el mindenkit.
2013. ápr. 7. 11:07
 22/25 anonim ***** válasza:

sajnos vannak ilyen hozzáállású személyek, különösen az idősebbek akik konzervativak.

na, ők ha meglátnak egy lányt kifestve, lehet az bármilyen jól, szépen, vagy rosszul kisminkelve, mindjárt le fogják rib@ncozni. :) vannak olyanok is, akik ha meglátnak csak egy szép lányt is, azt is ennek fogják nevezni. különösen nőkre jellemző, mert náluk megy az állandó rivalizálás. ez lehet irigységből is.

pedig a személy hozzáállásán múlik, hogy rib@ncos-e vagy sem, tehát ez a rib@ncozás is olyan, mint egy általánositás. :)

sajnos még egyesek a húsz év felettieket is megszólják emiatt. :(

szerintem a mai világban szinte alig akad olyan személy, akire ne ezt mondanák. itt vagyok például én, három éve boldog párkapcsolatban élek, nem járok egyedül szórakozni, és mégis ezt hallom. az igaz, hogy szoktam sminkelni, mert jobban érzem magam igy, de megvan a nappali sminkem és ennyi. nem is szoktam túlzásba vinni. és a másik, na amikor egyszerü magassarkút vettem fel, de hosszú farmer nadrággal hordtam, és kabáttal, akkor is akadtak, akik csak féltékenységből, ezt állitották rólam.

nekem az jön le az ilyen másokat rib@ncos, primitiv emberek hozzáállásából, hogy ha valaki megpróbál nem tucatember lenni, átlagos tömegcuccokat hordva, akkor mindjárt elitélik és kinézik az emberek maguk közül. sajnos, a mai társadalom többsége ennyire romlott, maradi és tudatlan.

2013. ápr. 7. 17:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is kérdezek valamit. Miért lett divat, hogy kiskorúak magassarkúban, sminkben és szinte mindent megmutató rucikban járkálnak? Mert ne mondja már nekem senki, hogy egy gyereken(mert akármennyire sértő is, egy 13-14-15-16 éves lány még gyerek!) teljesen természetes és még csinos is, hogy 10 centis magassarkúban botladoznak, és olyan ruhákat vesznek fel, ami még egy 20-on éves nőn is k.urvás...Amikor meglátok egy ilyen lányt, akkor szánalmat érzek. Én is hordok magassarkút, és szeretem a divatos, nőies ruhákat. De egy 20 év feletti lányon és egy tizenéves gyereken másképp mutat. Más az összhatás. De ezt pont egy férfinek kellene tudnia, nem kérdező???
2013. ápr. 8. 12:03
 24/25 A kérdező kommentje:
nem, mivel férfiaktól ritkán hallom, hogy ilyen dolgokkal illetnék a nőket a kinézetük miatt, még ha tényleg nem is illik hozzájuk:)
2013. ápr. 8. 14:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, én meg férfiaktól pont, hogy azt hallom, amit én is kérdeztem. Hogy miért jó ez a mai tiniknek. Kérdés csak az, hogy melyik férfi nézi meg a kislányokat, hogy milyen ruha és cipő van rajtuk. Az a férfi sem lehet még igazi FÉRFI, aki szerint ez normális. Max pedofil...
2013. ápr. 8. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!