Miért lett mostanában az a divat, hogy ha egy 20 év alatti lányon magassarkú cipő és smink van, akkor ő már k*rva meg rib@nc, meg minden?
sajnos vannak ilyen hozzáállású személyek, különösen az idősebbek akik konzervativak.
na, ők ha meglátnak egy lányt kifestve, lehet az bármilyen jól, szépen, vagy rosszul kisminkelve, mindjárt le fogják rib@ncozni. :) vannak olyanok is, akik ha meglátnak csak egy szép lányt is, azt is ennek fogják nevezni. különösen nőkre jellemző, mert náluk megy az állandó rivalizálás. ez lehet irigységből is.
pedig a személy hozzáállásán múlik, hogy rib@ncos-e vagy sem, tehát ez a rib@ncozás is olyan, mint egy általánositás. :)
sajnos még egyesek a húsz év felettieket is megszólják emiatt. :(
szerintem a mai világban szinte alig akad olyan személy, akire ne ezt mondanák. itt vagyok például én, három éve boldog párkapcsolatban élek, nem járok egyedül szórakozni, és mégis ezt hallom. az igaz, hogy szoktam sminkelni, mert jobban érzem magam igy, de megvan a nappali sminkem és ennyi. nem is szoktam túlzásba vinni. és a másik, na amikor egyszerü magassarkút vettem fel, de hosszú farmer nadrággal hordtam, és kabáttal, akkor is akadtak, akik csak féltékenységből, ezt állitották rólam.
nekem az jön le az ilyen másokat rib@ncos, primitiv emberek hozzáállásából, hogy ha valaki megpróbál nem tucatember lenni, átlagos tömegcuccokat hordva, akkor mindjárt elitélik és kinézik az emberek maguk közül. sajnos, a mai társadalom többsége ennyire romlott, maradi és tudatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!