Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett mostanában az a...

Miért lett mostanában az a divat, hogy ha egy 20 év alatti lányon magassarkú cipő és smink van, akkor ő már k*rva meg rib@nc, meg minden?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nő igenis adjon magára, és már szintemmindenhol azt látom, hogy minden fiatalabb lányra, aki magassarkú cipőt visel, és van rajta smink, már egyből le k*rvázzák meg lerib@ncozzák. Miért van ez? Irigység? Vagy mi?

2013. ápr. 6. 18:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
minden nap magassarkú meg smink, az tényleg fölösleges 20 év alatt. De még ez is lehet ízléses, egy szolid smink meg normális magassarkú az nem tesz senkit r.banccá.
2013. ápr. 6. 18:22
 2/25 anonim ***** válasza:
68%
Mert így viselkedik, mint te. Ha valaki úgy néz ki mint egy hölgy, viselkedjen is úgy. Köszönjük.
2013. ápr. 6. 18:22
 3/25 A kérdező kommentje:
Félreértesz, én pasi vagyok, viszont nekem egy lazább magassarkú és egy szolid smink nagyon is bejön a hölgyeken, nőiessé teszi őket. Persze ezt nem mindennapos szinten. Viszont engem a kérdésben leírt dolog kimondottan zavar.
2013. ápr. 6. 18:26
 4/25 anonim ***** válasza:
50%

ember, mit zavar, hogy ki miben jár? minden nőt nem tudsz megreformálni, járj olyannal, aki neked tetszően öltözik. Azt hittem, csaj vagy...

nekem meg a rózsaszín pasiing nem tetszik, mégsem utálkozom, akinek tetszik, hordja

2013. ápr. 6. 18:28
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért?

Én 160 cm vagyok, utálom, hogy rövid a lábam, miért ne hordhatnék mindennap egy 4-5 centis magassarkút? Az össz sminkem még ünnepélyeken is csak szempillaspirálból áll, szóval miért ne festhetném ki magam mindennap?

2013. ápr. 6. 18:28
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a baj hogy hogyan néz ki, mert oké a magassarkú meg a smink, persze szolidan elmegy. De 2 kiló vakolat már felesleges egy nőn, mert a természetes szépség a szép, és nem az agyon vakolt nő szép. meg ezt a kurv@zást inkább akkor mondják ha úgy is öltözködik meg úgy is viselkedik. Például minden nap, suliba úgy megy hogy comb középig érő szoknya, kilátszik mindene, és akár hidegebb időben is lengén öltözködik, csak azért hogy mindenki megbámulja. Persze ha normálisan öltözne fel, normális magassarkút hordana, normális, ruhával, sminkeléssel, normális viselkedéssel, azzal nem lenne baj, mert oké ad magára, nőiesen néz ki, az teljesen rendben van.

Te itt sok mindent félre értettél ezzel én szerintem.

2013. ápr. 6. 18:34
 7/25 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi vagyok. :)
2013. ápr. 6. 19:19
 8/25 anonim ***** válasza:
54%

Rosszul látod a dolgot. Nem az a baj ha magassarkút hord,csak azért ezeket:

[link]

[link]

Te se gondolod komolyan.

Meg a másik nagyon kedvenc ruhadarabjaik ezeknek a fiataloknak a p.csa nadrág:

[link]

egy kis pólóval meg azzal a cipőcsodával.

Arról nem beszélve,hogy fészbuk képük így néz ki:

[link]

vagy így:

[link]

2013. ápr. 6. 19:46
 9/25 anonim ***** válasza:
45%
Ja és a sminkről nem is beszélve,hogy két kiló (bőrétől eltérő) alapozó, szemceruza és rúzs túlzásbavitele. Aztán meg felveszek a kis táskájukat amiket az karhajlatjukra akasztanak és csetlenek botlanak a cipőcsodájukban. igen tagadha
2013. ápr. 6. 19:48
 10/25 anonim ***** válasza:

áh nem küldte el.

Szóval tagadhatatlanul az irígység

2013. ápr. 6. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!