Miért lett mostanában az a divat, hogy ha egy 20 év alatti lányon magassarkú cipő és smink van, akkor ő már k*rva meg rib@nc, meg minden?
Emberek, a kérdező leírta, de hímnemű, szóval nem hinném, hogy irigy lenne! :D
Visszatérve, én sem értem. Amikor az osztálytársaim (16-17-18) meglátnak egy lányt picit erősebb sminkkel (ez alatt nem a mázolást értem, hanem ízlés határain belül erősebb rúzs vagy szemfesték) és a náluk okénak tekinthetőnél magasabb sarokkal, egyből fújolnak, hogy a testéből él, pedig szerintem tényleg tök normálisan vannak általában öltözve. Valószínűleg az irigység, meg ugye az is előfordul, hogy az illető személyisége miatt mondják rá, de ekkor még mindig nem ribanc (már komolyan kezdem elhinni, hogy a korosztályom nem ismeri a szó jelentését) De ha megnézed, Magyarország nagyon el van maradva Nyugattól öltözködés téren is, tehát amíg náluk tök oké egy áttetsző toppal és alatta egy melltartóval kószálni az utcán, addig nálunk az előbb említett jelzőkkel illetnék. Viszont 12 éves kislányokon tényleg nem lenne szép látvány sminket és magassarkút látni, ilyennel azonban én még nem találkoztam.
17/L
Egy 13 éves lányra áruld már el kérlek, hogy miért kell 20 centis magassarkú!? A legtöbbjük még menni se tud benne, de már rajta van, arról meg ne is beszéljünk, hogy a smink nekik abból áll, hogy fél kiló vakolat van a fejükön. Sokkal idősebbnek néznek ki a koruknál, nem is gondolnád!
Szerintem az ápolt külsejű, izléses magassarkút viselő lányokat nyílván nem ribancozzák le..
Bár szerintem még te, pasi fejjel is láttál már olyan lányokat, akik eléggé túlzásba vitték a dolgot, és tényleg úgy néznek ki, mint egy "rossz lány"..
Azért az sem mindegy, hogy mennyire 20 év alatti. Én 19 éves vagyok (még 2 hétig), és úgy érzem, "joggal" hordok sminket, meg magassarkút, mert már nem vagyok kislány. De amikor egy áltsulis kis takonypóc veszi fel, az igenis gáz. Nem azt mondom, hogy ribancos, egyszerűen szánalmas látvány.
Az meg a másik,, hogy valakinek a nőies meg "ad magára" az, hogy fekete füstös szemmel meg suliba tupírozott hajjal, cicanaciba (rövid, kivágott pólóval társítva), hatalmas platformcipővel. Az ilyen stílusú lányokra inkább nem mondok semmit, de nem nőies, az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!