Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Durva lesz ez a ruha szülinapi...

Durva lesz ez a ruha szülinapi buliba? (bővebb+kép lent) Fiúk véleménye is számít!

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm szülinapja lesz szombaton, és nagy bulit szerveztünk neki..Na a lényeg, hogy ott lesz álmaim pasija is. és szeretnék jól ki nézni :) ezt a ruhát szeretném fel venni,de nem anyu szerint "utcalányosan" néznék ki benne... (Fekete hosszú hajam,zöld szemem, barna bőröm van)

Szerintetek is gáz lenne? Vagy esetleg ugyan ilyen csak fehérben? Segítsetek légyszi!!!

2013. ápr. 4. 12:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
nem értem, miért kell bántani...SENKI sem mondta, hogy ó attól érzi magát "nőnek", hogy milyen rövid a szoknyája. Ráadásul szegényke pont azért kérdezi, mert ő sem biztos benne, hogy az a ruha a legmegfelelőbb, de miért nem lehet neki, jóindulatúan elmondani a véleményeket? És miért kell folyton a másikat leszólni és miért kell egyből azt feltételezni valakiről, hogy "ribi", csak azért mert jól szeretne kinézni a srác előtt?........Viszont azt a ruhát egy kicsit én is túlzásnak tartom, inkább egy picit visszafogottabbat vegyél fel szerintem, de ha nagyon ragaszkodsz ahhoz a ruhához, akkor viszont mindenképpen a fehéret venném fel ;)
2013. ápr. 4. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

ez nem szexis, hanem ri*ancos. barátnőmön a hálószobában el tudom képzelni.

persze ha álmaid pasijával csak dugni akarsz egyet, akkor nyugodtan.

nem attól leszel szexi, hogy ki teszed mindened.

2013. ápr. 4. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
a piros csak keveseknek áll jól. :)
2013. ápr. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!