Széles vállú és izmos karú lányként nekem milyen fölsők állnának jól?
Szeretnék pár nőiesebb fölsőt venni. A sport miatt elég széles a vállam és izmos is a karom, általában vállban kicsi minden póló, és nevetségesen festek bennük. Örülnék ha valaki segítene néhány tippel! Linkelhettek képet is, ha tudtok!
Előre is köszi!
Hát,kép nélkül nehezebb...Talán úgy az alsó,nőiesebb részeidet kéne hangsúlyozni.
PL egy szoknya,vagy ilyesmi.De ha nagyon akarod,szerintem inkább világosabb,nem annyira feszülős kéne neked.
Hát szerintem például azok a fölsők amelyeknek nem teljesen simul rá az ujja a karodra, tehát kicsit buggyosabbak, szélesebb kivágással, ezzel is elvéve kicsit a vállrészből.
Esetleg ingek, blúzok, amik nincsenek túl szűkre szabva.
Szerintem ez egy szélles vállú nőn is jól állna, nagyon nőies, persze csak akkor ha a csípőd is széles, ha nincs szinte semmi csípőd akkor ez a fazon nagyon kiemeli a válladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!