Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kezdő fotósként hol találok...

Kezdő fotósként hol találok modelleket akik a képekért cserébe modellt állnának nekem?

Figyelt kérdés

#divat #fotózás #modellkedés #model #modell. tfcd #fotó. foto
2013. febr. 18. 07:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Ha valóban fotós lennél, és nem csak valaki aki vett magának egy gépet, akkor nem itt tennéd fel a kérdést, hogy hol találsz modellt TFCD fotózáshoz......
2013. febr. 18. 10:03
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Látom nem csak én unom, hogy mindenki kezdő fotós akinek van egy fényképezőgépe.
2013. febr. 18. 10:19
 3/21 anonim ***** válasza:
Neked nincsenek ismerőseid? :S Biztosan találsz egyet, aki szívesen pózolna 1-2 képedhez.
2013. febr. 18. 11:10
 4/21 anonim ***** válasza:

Tudod a google a barátod..Beírod, hogy TFCD és láss csodát. Ha csak úgy kinevezted magad kezdő fotósnak nem nagyon fognak hozzád menni lányok, max. egy két 14 éves, ugyanis a normális modellek utánaérdeklődnek, hogy ki a fotós, hol fotóznak stb. és az ilyeneknél a jobbaknál smink és fodrász is szokott lenni aki komolyan gondolja.

SŐT, amelyik fotós komolyan gondolja a TFCD fotózást, szerződést is irat a modellel, de ilyet főként akt illetve félakt fotózásnál láttam.

2013. febr. 18. 12:30
 5/21 anonim ***** válasza:
47%

Van valami a többiek eszmefuttatásában.

Ha tényleg fotós vagy,akkor bizonyára vannak modell/modelleket ismerő ismerőseid.

Ha nem,akkor kérd meg a barátnődet/barátodat!

2013. febr. 18. 15:04
 6/21 anonim ***** válasza:
Vannak már referenciáid? Ha tudsz küldesz saját képeidet? Modell vagyok és ha tudsz olyan képeket csinálni amit én is fel tudok használni a portfóliómba akkor szívesen. Persze nem akt meg ilyenek. Amúgy modellonline.hu, regisztrálsz és keresgélsz. :)
2013. febr. 19. 11:02
 7/21 anonim ***** válasza:
59%

"Persze nem akt meg ilyenek."

Ebből a mondatból süt a profizmus. :D

2013. febr. 19. 11:33
 8/21 anonim ***** válasza:
53%

Kis szivem egy modell, elvállalja azt amit az ügyfele akar, ha az akt meg ilyenek.... Kb annyira vagy modell mint a kérdést feltevő barátunk fotós! :D

Amúgy is ebben az országban mindenki fotós/modell/DJ.... :D

2013. febr. 19. 11:55
 9/21 anonim ***** válasza:

Persze a modell elvállalja azt amit az ügyfele akar, na de nem vetkőzik akárkinek. Igen már vannak félakt képeim és kicsit úgy érzem alul lettem értékelve, mert nem talált, tényleg komolyan modellkedem, külföldön is. (Indonézia, Milánó) Nem kellene egyből támadni a reakcióm miatt. Persze egy kezdő fotósnak nem pózol nagyjából senki meztelenül mert aztán ki tudja hova kerülnek a képek. Olyannal lehet ilyet csinálni, akit az ügynökségem is ismer és elég profinak talál. Viszont a TFCD mindig jó lehetőség portfólió bővítéshez, ezért is ajánlottam fel.

Például most 15 centivel rövidebb a hajam és egy műtéti heggel gazdagabb lettem, és lehet nem lenne hátrány a jövőmre nézve ha lennének képeim így is... (az voltam akit oltogatni kezdtetek, ha nem lett volna egyértelmű)

2013. febr. 20. 18:37
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha így keresel nem találsz. Nem elég csak úgy ezt elhatározni. Én most kezdtem ezzel foglalkozni mint modell, szombaton megyek fotózásra de bizony a minimum, hogy egy sminkest is hívnak jó ha van fodrász és ha fashion fotók akkor stylist is.
2013. febr. 21. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!