A magas, hosszú lábú lányoknak is jól áll a szoknya, és az egyberuha?
Figyelt kérdés
A mostanság népszerű szoknyadivatra gondolok,amikor felveszünk rá például egy ugyanolyan színű felsőt,és egyberuhának néz ki. Illetve olyan ruhákra,amik tényleg egyberuhák, és az alakot jól kihangsúlyozza. Ezek előnytelenek egy vékony,hosszú lábú lány számára?(182 cm,60 kg)2013. ápr. 2. 18:46
11/16 anonim válasza:
Ha még aktuális:
Lényegében a te alakodra lehet csak igazán jól szoknyát venni, és aki ducibb, annak nem is áll jól se a szoknya se az egyberuha (pl széles karok, vastag vádli, széles csípő...)
A Te magasságoddal meg sajnos eleve furcsa a maagssarkú, tehát azt nem kellene hordanod, csak ha tényleg nagyon szereted, amúgy ha elegánsan vagy romantikusan akarsz felöltözni, választhatsz BALERINÁT
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot :)
2013. ápr. 2. 19:47
13/16 anonim válasza:
Miért ne hordhatnál magassarkút, ha jól érzed benne magad? Csak olyan pasiknak töri le az önbizalmát egy magas nő, aki nem tud velük mit kezdeni, és akit kényelmetlenül érint hogy egy "csaj" magasabb náluk. Az ilyen szexisták meg mégis kit érdekelnek? Ha neked tetszik a magassarkú, hordd, és ne más kedvében akarj járni, vagy a pasik kedvében, hogy azok ne bizonytalanodjanak el egy magas, csinos nő láttán.
14/16 anonim válasza:
A ruhára kaptál már választ, úgyhogy én a magassarkúhoz szólnék hozzá. Az, hogy 182 centi vagy, nem jelenti azt, hogy ne hordhatnál magassarkút! Tetszik? Szereted őket? Szívesen hordanád? Akkor kit érdekel, hogy kinek mi a véleménye? Te életed, te döntésed! Ha te jól érzed magadat benne, akkor hord! Senkinek semmi köze hozzá. És ha valaki kigúnyolna, akkor csak szépen mond meg neki, hogy ő sem tökéletes...Tudod nem azok nevetségesek magassarkúban, akik magasak és tudják viselni azt a cipőt. Azok nevetségesek, akik alacsonyabbak, és úgy csoszognak benne, mint kacsa a parton. Na, inkább az ilyenek ne hordjanak magassarkút. Ha tudod viselni, akkor egy magas lányon tökéletes! :)
15/16 anonim válasza:
Ja, és még mielőtt lehordana valaki, nem, nem vagyok ilyen magas, mint a kérdező, és nem ezért lobbizok a magassarkú mellett. "Csak" 172 vagyok. Utolsó válaszoló voltam
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettek.:) A magassarkúval én úgy vagyok,hogy "elvagyok" velük. Vannak darabok amik nagyon tetszenek,de nem vagyok nagyon magassarkús fajta.Inkább sportosan öltözködöm, meg visszafogottan csinosan. De vannak alkalmak, amikor illő lenne kiöltözni, amihez viszont ugyebár magassarkú is szokás,ezért kérdeztem:)
2013. ápr. 2. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!