A magas, hosszú lábú lányoknak is jól áll a szoknya, és az egyberuha?
Figyelt kérdés
A mostanság népszerű szoknyadivatra gondolok,amikor felveszünk rá például egy ugyanolyan színű felsőt,és egyberuhának néz ki. Illetve olyan ruhákra,amik tényleg egyberuhák, és az alakot jól kihangsúlyozza. Ezek előnytelenek egy vékony,hosszú lábú lány számára?(182 cm,60 kg)2013. ápr. 2. 18:46
1/16 anonim válasza:
Nem, inkább nekik áll jól! Én is hasonló cipőben járok, és engem csak dícsértek szerencsére, szóval nyugodtan szoknyázz!:)
2/16 A kérdező kommentje:
csak ebből adódóan a másik probléma,hogy milyen magassarkút válasszak hozzá? mert ami tényleg csinos,az általában elég magas is. És akkor már végképp magasabb leszek mindenkinél
2013. ápr. 2. 18:52
3/16 anonim válasza:
Jobb ha lemondasz a magassarkúról. :(
4/16 A kérdező kommentje:
akkor ezek a ruhák is kilőve vele együtt,gondolom...:-D
2013. ápr. 2. 18:55
5/16 anonim válasza:
Vannak elegánsabb, laposabbak h&m-ben amik elég stílusosak és hordhatod ilyen szoknyákkal. :)
6/16 anonim válasza:
nyugodtan vegyél fel magassarkút én is hasonló alkatú lány vagyok mint te 183cm és 65kg és bármilyen magassarkút felveszek és imádom a ruhákat és szoknyákat
7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm:) akkor majd próbálgatok ilyesmi ruhákat,és kiderítem melyik jó:-)
2013. ápr. 2. 19:04
8/16 anonim válasza:
Persze, hogy vehetsz fel! Vegyél magassarkút is. Magasabb leszel, és? Legyél büszke rá, hogy milyen remek alakod van, ne dugdosd magad! :)
9/16 anonim válasza:
Sőt kifejezetten azoknak állnak jól!
Viszont a magassarkú tényleg felejtős.Én egy 15 éves,186 cm-es srác vagyok,koromhoz képest elég magas.Általában nem szokott érdekelni a lányok magassága,mondván úgyis magasabb vagyok náluk (najó,a nagyon törpék picit zavarnak).De ha belegondolok,hogy nálad amúgy is alig vagyok magasabb,és fölveszel egy magassarkút,nah az már tényleg picit dúrva.Nem leszel csúnya tőle,de ne így menj pasizni.
10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:)
2013. ápr. 2. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!