Milyen igazságtalan már, hogy egy egyberuha sokkal többe kerül, mint egy felső + szoknya külön-külön! :/ Ez miért van így?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 14:54
1/5 anonim válasza:
Nemis. Az a felső + szoknya ugyanúgy néz ki, mint az egyberuha? Mert ha nem, akkor ezen nem kéne csodálkozni.. Más anyag, más tervező, stb..
2/5 A kérdező kommentje:
Ha úgy vesszük, hogy letakarjuk a szoknyarészt, és önmagában mennyit érne a felső része topként, majd vesszük a szoknyarészt, és megsaccoljuk az értékét, a kettőt összeadva bizony kevés lenne arra a ruhára.
2012. jún. 23. 18:59
4/5 anonim válasza:
de az!!! egy igazságtalanság..
tervező?! persze a kínaiak..:D
amúgy igazad van totál kedves kérdező..ezt én sem értem, de azt sem amikor gyerek cuccok veszel (cipő felső stb) az is kevesebb anyag, cérna varrás.. és mégis többe kerül mint az én felsőim :S :)
5/5 anonim válasza:
De hol nézted ezt? Mert pl. vegyük most a Tally Weijl-t. Ott egy ruha kb 8-9 ezer. Egy felső 2-3 ezer, a szoknyák pedig 5-6 ezrek. Szóval annyival nem lehet több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!