Szerintetek ez mennyire magassarkú?
Figyelt kérdés
Nekem annyira alacsonynak tűnik...
Mármint hogy....közepes sarkú, magas vagy milyen? Nem nagyon tudom megfogalmazni,hogy mit akarok kérdezni. :)
Bocsi, a vonalzót fordítva tettem oda, 30-tól kezdődik :$
2013. ápr. 1. 22:42
1/11 anonim válasza:
10 centis sarokal már határozottan magassarkúnak számít a cipő :)
2/11 anonim válasza:
Magassarkú és platform. A közepes az kb az 5 cm lenne.
3/11 anonim válasza:
Magas. Én nem is tudnék benne járni. :D
4/11 anonim válasza:
Ha már ott van a vonalzó is, akkor igazán megnézhetnéd magad, hogy mennyire magas sarkú. A számokat azért ismered?
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet neked egy 20 centis plüss már nagynak számít, lehet nekem még egy 40 centis sem számít annak. Szóval ennyit erről. Ész....
2013. ápr. 1. 23:20
6/11 anonim válasza:
Tökmindegy, nekünk milyen, ha neked ez alacsonynak tűnik, vegyél magasabbat.
7/11 anonim válasza:
10,5 centis, ami egész magas, viszont ehhez jön talán 2 ? cm platform, így valamivel hordhatóbb.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ez a cipő,tetszik!:) És igen,ez egy magassarkú:D
9/11 anonim válasza:
Ész, miért kérdezed akkor hogyha mindnekinek más a magas szerinted? Egyébként igen ez magassarkú, nem tudom mire gondoltál netán törpesarkúnak tűnik? -.-
10/11 A kérdező kommentje:
Szióka! :)
2013. ápr. 2. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!