Sztetek milyen rucit vegyek fel a suliba? Hnap? Nem tom eldönteni.14/l
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 12:19
1/13 anonim válasza:
Hogy neked mekkora problémád van, menj ádámkösztümben!
2/13 anonim válasza:
Attól is függ,hogy milyen idő lesz,de gondolom nem csak 1 db ruhád van...nézd át a szekrényedet és sztem tudsz majd választani!
3/13 anonim válasza:
3/4-es nadrág valami vicces póló és tornacsuka.hajad összefogva színes fülbevaló.
esetleg
4/13 anonim válasza:
utolsó vok- 1 hete nem volt még azzal bajod h mit vegyél fel? vagy 1 hónapja?
5/13 anonim válasza:
talán irj le 3 féle ruhát és segitünk eldönteni
vagy fotozd le és linkeld be :D
6/13 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval!kicsit segíts,hogy tudjunk segíteni!! :D
7/13 anonim válasza:
milyen ruháid vannak?Milyen a stílusod?Ezt azért jó lenne tudni:D
írd le milyen cuccaid vannak és segítek:D
14/L
8/13 anonim válasza:
utolsó előtti vok
Ha nem írsz vissza nekünk még ma,akkor holnap meztelenül mész suliba!!! :D XD
9/13 anonim válasza:
Vegyél fel narancssárga-lila csíkos pólót, hozzá pink térdnadrágot zöld alapon sárga csillagos térdzoknival, üvegcipellővel, és ne felejtsd el kifesteni magad, rózsaszín szemhéjfesték, arany csillámpor, tűzpiros körömlakk, esetleg ha jó a kézügyességed, festhetsz a körmödre kis Micimackókat is díszítőlakkal! Ja, és csak a biztonság kedvéért fesd be a halad rikító kékre, hogy még trendibb legyél! Csak igyekezz, hogy minden cuccot be tudj szerezni, mielőtt bezár a Tesco!
10/13 anonim válasza:
hát én ezt úgy szoktam eldönteni, hogy milyen kedvem van. =)
ha nincs jó kedvem, esetleg dühös, ingerült vagyok, akkor ezt kifejezem az öltözékemmel is... ha meg semleges kedvem van, akkor meg farmer és egy póló, és pulcsi, sál, sapka (ezek mindig rajtam vannak) és a kedvenc deszkáscipőm. ^_^
bár sajnos nem tudom milyen a stílusod... nekem pl nincs. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!