Milyen szoknyát ajánlatok? Képet is linkeljetek légyszíves ha tudtok!
Én a térd körül érő bővebb szoknyákra szavazok, azok nem lesznek kényelmetlenek (nem túl rövid, nem kell különösen figyelni rá, nem szűk, nem akadályozza a mozgást), és nem is felnőttesek mint a hosszú szoknyák.
Az első által mondott fodros csipkés szoknyák teljesen jók, vagy mehetsz a tiszta A vonalra is.
nem értek veled egyet...:D attól hogy jól, stiluosan öltözködsz és ha megvan hozzá az alakod is akkor teljesen nyugodtan felveheted akármelyiket is, az én szemembe nem lennél tőle kur*a:) esetleg annyi változna meg hogy mindenki ugy nézne rád hogy: *-*
én ha a helyedbe lennék direkt megcsinálnám... mivel fiúsabban öltözködtél eddig valószinűleg a sok fiú nem ugy nézett rád mint nő (ezt nem bántásból irom, meg nem azt mondom hogy az összes de aki nem ismer annyira szerintem igy volt vele...) egynap még a szokásos ruha, másnap meg valami jó kihivó cucc:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!