Egy csodaszép cipőt keresek, ha megtalálnátok légyszíves linkeljétek!? (lent)
Figyelt kérdés
ehhez a cipőhöz hasonlót láttam a deichmannban csak nem volt rajta ilyen fonás szerű vmi és a belseje pink volt,
HA VKI TALÁL OLYAT VALAHOL LÉGYSZÍVES LINKELJE!!!
előre is köszi :)
2011. márc. 23. 15:51
1/8 anonim válasza:
nézegettem interneten, de találam ehez hasonlókat. mondjuk én a google-ba írtam be hogy fekete körömcípő, de rózsaszín belsejűt nem nagyon találtam:S
2/8 anonim válasza:
Én meg nem olvastam el a kérdést végig és máris kezdtem kutakodni csodaszép cipők után. :))) Mondjuk találtam is gyönyörűeket. <3
4/8 A kérdező kommentje:
sajna nem, de azért köszönöm...
2011. márc. 23. 17:02
5/8 anonim válasza:
hidd el nézz csak szét az üzletekben biztos találsz olyat:)
6/8 anonim válasza:
nekem 2 osztálytársamnak is van ugyanolyan duplaplatformos egyszerű fekete velúrcipője pink belsővel. nagyon szépek:)
itt találtam egy pici képet.. de nekik nem ez van, az övék jobb.
ez sem az egyébként. nincs rajta díszítés meg szebb a sarka meg úgy az egész. de még mindig keresek:D
nem találtam többet..
7/8 anonim válasza:
gyönyörű.. és berakta ugyanazt a linket.. de am úgy sem az szerintem, szal szinte teljesen mindegy:D
8/8 A kérdező kommentje:
:):):) ez az csak ezen a képen eléggé nyújtott vagy nem is tom milyen, de a lényeg, hogy KÖSZÖNÖM...
2011. márc. 24. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!