Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Playersroomban kérhetem,...

A Playersroomban kérhetem, hogy inkább adják vissza a pénzem?

Figyelt kérdés
Vettem egy bakancsot és 2 hónap után kilyukadt a sarka meg szinte az egész talpa leszakadt. A KERMI bevizsgáltatta és elfogadták a reklamációmat. Vissza szeretném kapni az árát és venni helyette egy új cipőt de a boltban mondták, hogy le kellene vásárolnom. Akkor most én, mint fogyasztó nem dönthetem el mit szeretnék csinálni a saját pénzemmel és most kötelezően le kell vásárolnom ott? Nagyon nem szeretném (többször befürödtem a forgalmazott termékeikkel de mindig adtam egy esélyt nekik eddig...) és ha visszakaphatnám a pénzt akkor nem hagynám, hogy rám tukmálják a levásárlásukat.
2013. márc. 25. 22:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én erről már tanultam és azért voltam benne olyan biztos, hogy mit engedhetek meg magamnak, de határozottan lépjetek fel, olvassátok el mik a jogaitok mert a saját jogaikkal tisztában vannak de a fogyasztók jogaival már kevésbé. Ráadásul, vagy hülyének néznek vagy még ők sincsenek ténylegesen tisztában, hogy ilyenkor mi a teendő ami valljuk be elég szomorú. Amúgy azért írtam le ilyen hosszan, hogy mondom ha valaki most áll ilyen helyzet előtt az úgymond egy kis "erőt" tudjon venni magán és oda állni eléjük és ne ilyen tugyi-mutyi módon elfogadni a helyzetét.

Amúgy köszi a válaszokat! :)

2013. márc. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!