A Playersroomban kérhetem, hogy inkább adják vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Vettem egy bakancsot és 2 hónap után kilyukadt a sarka meg szinte az egész talpa leszakadt. A KERMI bevizsgáltatta és elfogadták a reklamációmat. Vissza szeretném kapni az árát és venni helyette egy új cipőt de a boltban mondták, hogy le kellene vásárolnom. Akkor most én, mint fogyasztó nem dönthetem el mit szeretnék csinálni a saját pénzemmel és most kötelezően le kell vásárolnom ott? Nagyon nem szeretném (többször befürödtem a forgalmazott termékeikkel de mindig adtam egy esélyt nekik eddig...) és ha visszakaphatnám a pénzt akkor nem hagynám, hogy rám tukmálják a levásárlásukat.2013. márc. 25. 22:13
1/11 anonim válasza:
elvileg igen de Pr borzalmas,,
2/11 A kérdező kommentje:
OK, köszönöm! Mostmár úgy felspanoltam magamat alig várom, hogy visszavigyem!
2013. márc. 25. 22:53
3/11 anonim válasza:
soha ne vegyél bakancsot ilyen helyeken.ezek a "divat bakancsok" lószart sem érnek.rendelj netről igazi katonai vagy martens bakancsot az egy életet is kibír.
5/11 A kérdező kommentje:
Már aznap a neten keresgéltem amikor visszavittem. Soha többet ilyen helyen!!
2013. márc. 25. 23:06
6/11 anonim válasza:
Nekem se adtak vissza és azt mondtak ez kopas nem hiba de nehogy mar 3 hónap alatt elkopjon
7/11 anonim válasza:
Légyszives írd meg a tapasztalatodat,és hogy sikerült e?
8/11 anonim válasza:
Ne fogadd el, mondd hogy nem értesz ehhez, ezért a hatóságoknál szeretnél előbb tájékozódni ez ügyben, így most csak kérsz egy jegyzőkönyvet arról, hogy a pénzt nem hajlandóak visszaadni, csak levásárolhatóvá teszik a vételárat, majd visszatérsz hozzájuk, ha megbeszélted a hozzáértőkkel, hogy egy rendben van e így.
9/11 A kérdező kommentje:
Ez történt ma: Bementem ma és mondta a csaj, hogy levásárolhatom és erre mondtam neki, hogy nem akarom levásárolni, a pénzt akarom visszakapni. Mondta, hogy nem lehet, csak levásárlásra van lehetőség és mutatja, hogy a jegyzőkönyvben is ez szerepel (csere v. levásárlás) mondtam neki, hogy anyám (ő vitte be mert nem voltam itthon akkor) maguknak nem ezt mondta hanem ő is, hogy vissza akarjuk kapni a pénzt. Azt mondja továbbra is, hogy nincs lehetőség erre mondtam neki, hogy mutasson már egy jogi szabályt is arra, hogy nekem ezt kötelező lenne elfogadnom. Mert mondom ilyen „szó” vagy igény nem létezik a jogszabályokban, hogy levásárlás és nem vagyok hajlandó ezt elfogadni. Erre mondja nekem, hogy de még ott van a jegyzőkönyvben, hogy ki lehet cserélni. Hát mondom akkor cseréljétek ki vagy javíttassátok meg engem nem érdekel (mert ugye addig sajnos én sem kérhetem vissza az összeget amíg ez a két lehetőség fenn áll ugyebár) ha egyiket sem tudjátok fizessétek vissza. A csaj csak nézett, mint borjú az újkapura. Tett pár megjegyzést velem kapcsolatban természetesen gúnyos formában ami nagyon, de nagyon nem tetszett és már a panaszkönyvet akartam kérni de anyám úgy nyugtatott le (ő jött velem mert, hogy milyen fiatal vagyok [19] és még lány is és engem fognak átcseszni de ha rajta múlt volna simán hagyta volna magát). Azután a csaj mondja, hogy csak 10.000.- van a kasszában ez a nyitópénztár és azt nem adja ide. Mondom, el ne mondd már, hogy csak egy 10-es van benne. Azután megint gúnyosan „Hát most a saját fizetésemből adjam oda?”. Végül mondtam neki, délután visszajövök és ki fogjátok fizetni a cipő árát! Aztán nagy nehezen azt mondták, hogy jó és eljöttünk. 5 perc múlva hívtak, hogy mégis találtak a raktárban így ki tudják cserélni. Eddig se megjavíttatni sem kicserélni nem tudták most hirtelen pedig mindent megcsinálnak. Így sajnos nem kapom vissza a pénzt, kicserélik és tuti az is szanaszét fog menni 2 hónap után, de akkor járok vissza a nyakukra.
2013. márc. 26. 15:53
10/11 anonim válasza:
Jól csináltad, ha senki nem hagyná magát, egy idő után nem próbálnának átverni senkit ezzel a hazugsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!