Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért "fáj" egyes családtagjai...

Miért "fáj" egyes családtagjaimnak, hogy csak fekete ruhákat hordok szinte? (20/L)

Figyelt kérdés
Nem akarok semmit kifejezni, vagy üzenni ezzel, egyszerűen a fekete szín tetszik, csak abban érzem jól magam. Anyám és nővéreim mindig azzal cukkolnak,hogy ne mindig csak feketét vegyek már, hanem "dobjam fel magam" valami színessel, de én azokban kényelmetlenül, rosszul érzem magam, csak feketében érzem magam "biztonságban". Ez valóban akkora "probléma" lenne? (U.i.:Nem ez a legnagyobb problémám, mielőtt valaki ezzel jönne, csak kíváncsi lennék mások véleményére ennyi az egész)
2013. márc. 22. 06:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Nincs baj vele, hogyha szereted a fekete színt, viszont ha csak azt hordod, joggal merül fel a kérdés, hogy miért?

A miértedre ebből a sorból kiderül a válasz :

'"dobjam fel magam" valami színessel, de én azokban kényelmetlenül, rosszul érzem magam, csak feketében érzem magam "biztonságban"."

Ez egyértelműen önbizalomhiányra utal, ezt kell orvosolni.

2013. márc. 22. 10:20
 12/15 A kérdező kommentje:

ismét köszi a válaszokat!

Csak azt nem értem, hogy igen, elég sok problémám van, kész katasztrófa vagyok, de ez az otthoniakat nem igazán érdekli, nem is veszik észre, de az öltözködésemre meg beszólnak... Tehát nem a "lelki állapotomon" akarnak segíteni azon okos tanácsokkal, hogy öltözzek színesen, simán csak jobban tetszik nekik... legalábbis én erre a következtetésre jutottam. (Mármint hogy nem vonnak párhuzamot a külső és a belső között, és én sem teszem -vagy legalábbis nem tudatosan)

2013. márc. 22. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:

nálad az a baj,hogy bent sok a gond,és nem mutatod ki.

Ráadásul félénk is vagy,és bizalmatlan.Ez üt ki a ruházkodásodon is.

2013. márc. 22. 12:31
 14/15 iostream ***** válasza:
Ők a tüneteket látják, és azt próbálják kezelni. Valószínűleg érzékelik a lelki bajaidat is, de azokat sokkal nehezebb megfogni. Ha a kutyának van baja, és emiatt rágja a farkát vagy sokat ugat, akkor is a többség a tüneteket veszi észre, és kezdi kezelni. Ez nem jó hozzáállás, de ez van.
2013. márc. 22. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is csak feketét hordok, próbálkoztam régebben színes sállal, stb, hát nem jött be... A hajam is visszafestettem feketére, volt vörös is, de az se jött be... 14 éves korom óta teljesen feketében járok, acél kiegészítőkkel, fekete smink, köröm... 27 leszek...
2021. aug. 1. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!