Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Belátás a ruhába? Lányok,...

Belátás a ruhába? Lányok, mennyire vagytok tudatában, avagy mennyire szempont az öltözködésnél, hogy egy könnyebb topba egy rosszul megválasztott testtartásnál "be lehet látni"?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetőleg úgy öltözöm fel, illetve úgy hajolgatok, hogy ne lehessen belátni.

Ha ez mégis megtörténik, na bumm... van rajtam melltartó, általában olyan, ami nem látszik át, így sok mindent úgyse lát, aki belát. Max. annyit, mint a strandon.

2013. márc. 20. 16:19
 2/4 anonim válasza:
igen én is próbálok úgy hajolgatni, hogy ne lássanak be ... mondjuk már egy párszor látták a mellemet mert hát néha kibuggyan...
2013. márc. 20. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem mi ezzel a probléma. Ha van az illetőn melltartó, akkor ahogy az első írta, úgysem fog semmit látni a másik. Az meg, hogy meglátja a hasam vagy a bordáim na bumm. Nem halok bele.
2013. márc. 20. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudatoson úgy öltözködöm, hogy még véletlen se lássanak be. Pláne, hogy 60 férfival dolgozom együtt.

Télen ez könnyen megoldató a garbókkal, nyáron a pólóválasztás viszont elég nehéz, de nem lehetetlen. A munkahelyemen amúgy is elég szigorú öltözködési etikett van.

Mondjuk én elég szégyellős vagyok, a strandot sem szeretem.

2013. márc. 20. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!