Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnék olyan ruhákhoz...

Hogy tudnék olyan ruhákhoz jutni mint a többiek?

Figyelt kérdés
Körül vagyok véve olyan emberekkel, fiúkkal lányokkal akik nagyon csinos csajos divatos trendi cuccokban járnak. Viszonylag jó fizetést kapnak a szüleim mert anyukám felsőbb fokú ápolónő, apum gumigyárban dolgozik. Még egy testvérem van 1. osztályos én meg 14 éves lány vagyok. Mindig csak durkálos ruhákat vesz nekem anyu, és nem valami jók. És kínosan érzem magamat mert körülöttem mindenkinek vagy Kínais ruhái vannak (amik nagy jók) vagy még drágább. Én meg szakatnak érzem magamat közöttük. Ha akarok egy felsőt gyűjtenem kéne rá? De az is csak egy lenne..

2013. márc. 16. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Te is elmehetnél kinaiba. Pl az ázsia centerbe. Ha nem szeretnél akkor mindig figyeld a leárazásokat pl most is sok helyen van.

Nezz korul a c&aba vagy h&mbe ott talalsz ruhat 6000 forintert is de mind2boltbanvan nehany olcsobb darab, azokra hajts rá.

Anyudat meg kerd meg hogy 3-4turis ruha helyett vegyen 1 et de jobb helyrol.

Vagy azis egyszeru meg hogy elmesz egy baratnovel vasarilni.

2013. márc. 16. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
pedig a turkálós cuccok nem gázak - ha nem divatjamúlt. Menj el legközelebb anyukáddal te is.
2013. márc. 16. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:

A turkálós ruhák nagyon jók tudnak lenni, nekem lényegében csak azok vannak és azt sem tudom hova tegyem őket. Máskor menj anyukáddal és "vadássz" magadnak. Nagyon megéri, olyan darabokat tudsz venni 100-200 forintért, hogy az osztálytársaid csak lesnek majd. Egyedül jó szem és egy kis ízlés és szerencse kell hozzá.

Tőlem is kérdezték már,hogy hol vettem egy-egy darabot és amikor megmondtam,hogy a rajtam levő szerelés 500ft-ba került, az álluk a földet súrolta.

2013. márc. 16. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előzőekhez,szerintem is menj el legközelebb anyukáddal.Nekem is onnan vannak a cuccaim,pár száz forint egy-egy darab,és mégis mind márkás,nem szakadt.Van hogy nem találok semmit,de ha kifogod biztos találsz pár szép darabot magadnak ;)
2013. márc. 16. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el anyukáddal turkálni, egyáltalán nem gáz, és ezerszer jobb dolgokat foghatsz ki, mint a borzasztó kínai boltokban - legalábbis én utálom őket. Turiból pedig rengeteg nagyon jó ruhám van.
2013. márc. 16. 16:31
 6/6 szeretemavizet ***** válasza:
szerintem is menj el anyukáddal. meg szülinapra-karácsonyra kérj pénzt.a kínai is jó ötlet,sárkány center,hasonlók.ja és ha egy kicsit kreatív vagy,akkor otthon is átalakíthatod a ruháidat,van egy csomó tv-műor,de ha nincs olyan csatornátok,akkor youtube-on is találsz.
2013. márc. 31. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!