Milyen ez a csizma? Szerintetek milyen ruhákhoz illik?
Figyelt kérdés
Lakk pufi dzsekit szeretnék vásárolni ahhoz nemtudom mennyire menni. Farmerokhoz úgy gondolom menne de amúgy ötletem sincs. Ha linkelnétek rucikat hozzá megköszönném.
2012. dec. 13. 12:53
1/3 anonim válasza:
Ezek a csizmák most nagyon divatosak! Farmerhoz és cicanadrághoz tudom elképzelni, egy élére vasalthoz már nem annyira :) kordhoz esetleg, de határeset.
Én inkább hasonló színű szövetkabáttal párosítanám, vagy feketével, a lakk pufi dzsekivel szemben nekem előítéleteim vannak, nem szeretem őket, erről majd más nyilatkozik, de a csizma szép :)
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Ne vegyél hozzá lakk pufi dzsekit. Amúgy tetszik a csizma:) Inkább szövetkabátot vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!