Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bántanak az osztálytársaim a...

Bántanak az osztálytársaim a Mayo Chixes ruháim miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,elég visszahúzódó,önbizalom hiányos vagyok, és nem túl sok barátom van! :/

Tisztában vagyok vele hogy a Mayo Chixnek vannak elég undorító k*rvás ruhái,de én nem veszek fel olyanokat.

A koliba és a suliba és mindig kérdezgetik tőlem hogy neked csak Mayos ruháid vannak? (pedig nem,csak ők mindig azt nézik rajtam) beszólogatnak hogy a ruháim ilyen bénák mint én,ami nagyon rosszul esik :(

mit tegyek? nagyon rosszul érzem magam e miatt!

2013. márc. 15. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Irigyek ne foglakoz velük engem is sokat bántottak a suliba ilyennekel.
2013. márc. 15. 14:12
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. márc. 15. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek vagy irigyek, vagy magukkal van bajuk, csak rajtad vezetik le, nem kell foglalkozni ezekkel, és sose mutasd hogy rosszul esik amikor beszólnak, sőt mosolyogj vissza aztán fordulj is el, hidd el ez lesz nekik csak az igazán idegesítő... ha nem érik el a céljukat, abba fogják hagyni a beszólogatást.
2013. márc. 15. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Miért amúgy ők milyen ruhákba járnak? Mindenki azt hord amitt szeretne ennyi erővel te is mondhatnánk nekik, hogy az a gáz amitt ők hordanak! Egyépként a mayo chixbe vannak tényleg undorító ruhák, de sok szép ruhák is lehet kifogni! ;)
2013. márc. 15. 14:26
 5/11 A kérdező kommentje:
persze nekem is van véleményem arról hogy ők milyen ruhát hordanak de nem hangoztatom....utálok másokat piszkálni!
2013. márc. 15. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük! Vannak emberek, akik mindent megtesznek, csak hogy másokat bántsanak. Ha te jól érzed magad azokban a ruhákban, ne érdekeljen m,ás! :) kitartást. És szólj vissza nyugodtan, lássák rajtad, hogy nem érdekel a véleményük, akkor majd abbahagyják.
2013. márc. 15. 15:05
 7/11 Andii1 ***** válasza:
100%
tavaly nekem is mayo chixes ruhákat hordtam és nekem is beszóltak, hogy ilyen- meg olyan pedig mindig a legszebbeket probáltam megvenni:) irigyek.. mondd azt, hogy neked legalább telik ilyen ruhára. aztán mosolyogj
2013. márc. 15. 15:49
 8/11 A kérdező kommentje:
pont én is így vagyok vele próbálom a legszebbeket kifogni...nem az ilyen kirívókat...mégis szemet szúrok :/
2013. márc. 15. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme ezekel az emberekel foglalkozni, irigyek. Engem is sokat bántottak a suliba! Amúgy meg olyan ruhákat hordasz ami neked tetszik nekik semmi közük hozzá! ;)
2013. márc. 15. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem a régi osztályom egy rózsaszin pulcsi miatt big pink bignek csúfolt tehát ismerem a helyzetet.

Mondd meg higy neked ezek a ruhák tetszenek és kész. Ha bemennek egy boltba ahol szoktak vásárolni ott is tuti vannak olyan ruhák amiket nem szivesen vennének fel. És te se az egész boltot hordod. Ha nem idegesen és sértődötten reagálsz akkor abbahagyjak mert egy ido utan nem vicces piszkalni ha nem reagalsz ra

2013. márc. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!