Lányok! Mit gondoltok az alábbi cipőről? Ballagásra lenne 15/l
2013. márc. 14. 17:10
1/13 anonim válasza:
Hát ez nem ballagásra való főleg nem általános iskolaira , ja és mellesleg kb 3-4 lépést tudnál benne menni inkább vegyél szép balerinát mithogy ebbe szerencsétlenkedj! :)
2/13 anonim válasza:
Ezzel a virító rózsaszín résszel nem éppen ballagásra való.Nincs egyszínűben?
3/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem illik egy ballagásra...
4/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik,de ballagásra egyáltalán nem való.
5/13 anonim válasza:
Nem fogsz benne tudni menni. Legalábbis nem élvezettel fogsz benne tudni menni. Már pedig nem hiszem, hogy bicegve, fájdalmakkal tele akarod végigjárni az iskoládat. Amúgy nem is illik ballagásra.
6/13 anonim válasza:
Nem illik ballagásra, a rózsaszín rész nélkül nem lenne vele baj bár nekem akkor sem tetszene.
Inkább válassz egy egyszínű darabot, mert ha van egy kicsit kötekedősebb tanár akkor kapásból beléd köt, annak pedig nem hiszem,hogy örülnél pont aznap.
7/13 Andii1 válasza:
8/13 anonim válasza:
Ti nagyon tudjátok, hogy tudna-e benne menni amúgy...:)
Attól függ milyen ruhához..
9/13 anonim válasza:
Nagyon meghatározó ez a rózsaszín,nem igazán lenne jó egy ballagásra.
10/13 anonim válasza:
Egyik az hogy magas (de nekem is 11 cm volt, szóval nem baj :D) másik meg hogy rózsaszín..mindenképp feketét!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!