Shellys Rangers 10 soros bakancsról vélemény? 25F
Nekem Martens van, de a Shellys is nagyon jó.
Mennyi ideig volt meg a Red Rooster? Mi volt a tapasztalatod?
2 roosterem volt 3 évben kezdett szét menni kilyukadni utána már melóba is hordtam és nagyon ritkán hétköznap azt a vége fele csak melóba.... decemberbe volt 4 éves már melóba se kell mert annyira ócska. Amúgy meg most 19000 ft a boltban de láttam 20900 én még anno 16900 elsőt meg 15800 ft ba vettem. Jó felment az ára. Ez a shellys 23900 ba volt. steelt akartam de iszonyat ocsmány az orra meg az egész. Egyik discos haverom jött velem amikor vettem most a bakancsot és amikor meglátta a steelt egyből mondta, hogy ronda és otromba az orra. :D Másik az a minősége se jó... Inkább Red Rooster mint a steel és szerintem azért RR egy jó bakancs... remélem ez a shellys is jó lesz bár én nem 5-6 évre veszem de, ha bírja addig akkor nyilván jó. Ha 3 évig eltudom hordani akkor már meg vagyok elégedve vele..
Köszi a válaszokat!
Nem szoktam betűrni mert az úgy ratyi és undorító ahogy kinéz, elnézést kérek azoktól akik betűrik... de ez az igazság! :D Másik az neonáci skinheadek tűrik meg meg a gárdisták...
Én felhajtóm, sokkal szebb és mutatósabb.
Sokan tűrik be a bakancsba/magas szárú cipőbe a nadrág szárát, függetlenül hogy milyen bakancsba van az illető.
Én is betűrtem mert hideg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!