Olitibi kérdése:
Mi a véleményetek erről a bakancsról? Érdemes rá beruházni?
2012. dec. 20. 09:03
1/6 anonim válasza:
túrázni gondoltad?Ahhoz nem értek. de utcára szerintem nem jó, nekem nagyon nem tetszik, az ára se.
2/6 anonim válasza:
Utcára nekem sem tetszik. Ennél százszor szebbek is vannak.
3/6 anonim válasza:
Ilyesmiket gyárt a Timberland, de Nike-ban is vannak mondjuk azok inkább téliesítettek
Tibikém, ha nekem lenne felesleges pénzem akkor megvenném, ahogy nézem bőr, és túra bakancs, de utcára is kényelmes hosszúéletűek
Helly hansen cipői ritkák de általában jó minőségűek mivel főleg extrémebb használatra gondolták ki őket
20/F
4/6 anonim válasza:
Nekem az a véleményem róla, hogy 45-ös méretig van az oldal szerint - kínai népekre van ez tervezve, nem európai emberre.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket,megvettem és iszonyú kényelmes,farmerral pedig nagyon jól mutat.
Ja és teljesen vízhatlan bőr bakancs!
2012. dec. 21. 10:51
6/6 anonim válasza:
Jól néz ki. Nekem martens van (1460 és 1919), szeretnék majd ilyesmit venni túrázásra. Jól tetted hogy megvetted, utcára és túrázásra is jó lesz. Hóban jól tapad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!