Mi a vélemyényetek a Miss Tini Hungary-ről és győzteséről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 09:09
2/17 anonim válasza:
Hát nagyon béna lehetek, de még kiguglizni sem tudtam a 2009-es nyertest. Kérdező segíthetnél, hogy tudjunk válaszolni.
3/17 anonim válasza:
Először azt se tudtam, hogy van ilyen... Utána néztem...(bár ne tettem volna!)
A győztes feje szerintem átlagos... nincs benne semmi extra. Mellesleg láttam már szebb lányt is nála! a 2. helyezett feje, nem tudom, egy kicsit fura... olyan ronda a szeme! A 3. feje, na, hát no comment!
VISZONT, mindhármuk alakja gyönyörű!
4/17 anonim válasza:
Utolsó: linkeld már be légyszííí!
5/17 anonim válasza:
Háát..Igen..Az arcuk kicsit furcsa..de az alkatu igen széép..amúgy Czifra Kinga az Álom.Net-ben játszik.És itt a link hogy megtudjátok őket nézni: [link]
6/17 anonim válasza:
Bocsii az elöbbit elnéztema 2007-est néztem..de a válaszaimra ugyanaz vontakozik...Csak a Csifra kingás nem kellett volna oda..Mégegyszer Bocsi.(Az előző voltam)
7/17 anonim válasza:
A győztes sem egy gyönyörűség, de még mindig inkább ő, mint a 2.-3. csaj... Egyszerűen nem értem ezeket a Miss választásokat... 1000x szebb lányokat látni csak az utcán...
9/17 anonim válasza:
a piros ruhás nagyon szép!... a többi nemtetszik annyira.
10/17 anonim válasza:
Én ismerem két utcával lakik mellettem. Hát nem tudom, már akkor ismertem mikor még nagy rocker volt és mai napig lóg a füle a fültágítótól. Ráadásul 35 évesekkel "barátkozik" koxért a kocsik hátsó ülésén. De kinek mi jön be . Sőt a legjobb barátnői az osztálytársaim. Úgy hoyg ismerem nem választottam volna meg mert ismerem, hogy milyen valójában. De külső szemmel tényleg szép szeritnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!