Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a vélemyényetek a Miss...

Mi a vélemyényetek a Miss Tini Hungary-ről és győzteséről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezek a szépségversenyek már messze nem a szépségről szólnak. Csupán a pénzről. Ha sok a lóvéd te vagy a nyertes nem számit ha nem te vagy a legszebb. :S
2010. jan. 7. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Még így beállított hajjal, kilós mázzal.. a retus és az aranyos kutya ellenére sem tetszik.

Kb 24-25 évesnek mondanám., nem egy hamvas tini jut róla eszembe.

Hozzáteszem lehet velem van a baj, de a Budai Zsuzsi volt az első nő akire azt mondtam a magyar szversenyek között, h megérdemelten lett benne a Top 3-ban.

Otthon ülő szép lányok JELENTKEZZETEK!

2010. jan. 8. 00:07
 13/17 A kérdező kommentje:
19:51-es én is ezeket tudom róla. Akkor nem ismerte félre:D
2010. jan. 8. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
19:51 vagyok...hát bizony nem... ha a felét tudnád annak ami én...
2010. jan. 8. 15:31
 15/17 A kérdező kommentje:
szivesen tudnák többet, hogy jót röhöghessek:D az a baj én csak innen onnan hallottam róla egypár dolgot "gyönyörű" köztük amit te is irtál:D
2010. jan. 8. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
írj privátot és mesélek ha érdekel :D megkockáztataom, hogy akkor szintén győri vagy ?:) egyébkén tényleg az a kategóriás lány akin csak röhögni lehet.
2010. jan. 10. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Csunyanak nem csunyak, de semmi extra bennuk... amugy velem is baratkozhatna egy korre a hatsoulesen, ha gondolja :p Amugy elgondolkoztato, h mi alapjan dontenek... :-/ Mondjuk van 1 olyan is, h aki mar tenyleg szep, az nem ilyenekkel foglalkozik, h ilyen versenyeken bizonyitson maganak...
2010. jan. 11. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!