Mi a véleményetek erről a bakancsról?
Az a helyzet,hogy rendőrnek készülök és szeretnék venni egy ilyen bakancsot meg amúgy is nagyon tetszik szerintetek megvegyem vagy egy lányon nem állna jól?? és melyik árat kell nézni a nettó árát vagy a bruttót??
Tudom,hogy a rendőrségen is ilyen bakancsom lesz majd és kötve hiszem,hogy még addig nőni fog a lábam mivel már most 42-es lábam van:) Most vagyok 7.-es és nagyon sokat edzek és tanulok,hogy bekerüljek az egyik legjobb rendvédelmis suliba:) Na szóval vélemények erről a bakancsról?? :) 13/L
Én nem venném fel mindennapi használatra de hát én nem is rendőrsuliba készülök.
Ha tetszik akkor nyugodtan vedd meg.Azt nem tudom melyik árat kell nézni de nézd inkább a bruttót, max majd kellemesen csalódsz!:)
Egyébként tényleg, minek kéne hormonvizsgálatra mennie???Nekem is 13 évesen hatalmas lábam volt.41-es.Azóta nem is nőtt!:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!