Mit gondoltok erröl kabátról?
nagyon teccik ez a kabát, de itt azt írja hogy rövidujjú.. szóval ez télleg ilyen? még nem nagyon láttam rövidujjú kabátot :D ja és ha van vmi ilyemsmi kabát, mert 25 ezret nem akarok csak ugy kidobni..
Nekem tetszenek az ilyen rövidujjúak :D De kétségtelen nehezen hordható, sztem még az sem kompenzálja ha hosszúújjú kesztyűt veszel fel:P Szóval ez olyan divatos és jól néz ki de nem hasznos, ha van pénzed arra hogy legyen +1 fölösleges de jól kinéző darabod akkor megveheted:D
Én megvenném ha lenne pénzem csakúgy ilyesmire
van rövidújju kabát, de én az istennek sem venném ezt meg 25ezerér:D
amúgy én tavaly ilyesmit vettem new yorkerben, csak nem rövidújju volt, és 7ezer ft.
jól néz ki, de ezeket azért tervezik, hogy akinek van nagyon sok pénze, az vesz 10 kabátot, és néha ezt is felveszi.. nem éri meg. ha vékony lenne akkor még igen, mert ősszel és tavasszal is hordhatnád.
(New Yorkerben vannak hasonlóak, olcsóbban, hosszúujjúak. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!