Mit gondoltok errol a kabatrol?
2009. okt. 20. 18:41
1/10 A kérdező kommentje:
A férjem azt mondja, olyan mint valami kontos :S...
2009. okt. 20. 18:42
2/10 anonim válasza:
szerintem nagyon jól néz ki:D.És a kihasználhatóság meg attól függ hogy milyen szinű ruháid vannak többségben.
3/10 anonim válasza:
iszonyatosan hihetetlenül nagyon jó!!!!főleg pirosba!!!!Te jó ég, én is pont ilyet szeretnék!!!!:D
4/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! a férjedre ne hallgass, férfi, honnan tudná... ha tudod mivel viselni, vedd meg.
5/10 anonim válasza:
előző vagyok, hol veszed meg?vagy rendeled?
6/10 anonim válasza:
bocsi, közben írtak, szóval aki kérdezte hol veszed meg az volt, aki írta, hogy iszonyat jóóóóó:)
7/10 A kérdező kommentje:
:D
Igazabol a "téli" kiegészitoim ( értsd salak-fehérek és szurkék), meg vagyok mar annyira oreg ( 28), hogy ugy gondoljam, van egy kifinomult oltozkodési stilusom, igy a ruhaim legjava fekete, fehér, bézs, szurke, néha be-becsusszan egy egy divatszin.Azért akarnam pirosban, mert fekete haju vagyok, és jol is all ez a szin.
Nagyon régota szemezek mar ezzel a kabattal, akarhanyszor megnyitom, itt simogatom a bankkartyam :D :D
Koszi a valaszaitokat!
2009. okt. 20. 18:50
8/10 A kérdező kommentje:
Utolso elotti: ezen az oldalon megrendelhetem, de elég elautoznom Avignonba, ott van egy Kiabi bolt, Franciaorszagban vagyok. ( bar ez a Kiabi marka olyan mint otthon kb a Jeans Club, sokak szerint elég " proller", de hat ez van :S)
2009. okt. 20. 18:51
9/10 anonim válasza:
szerintem nagyon-nagyon jó! tetszik:)
10/10 anonim válasza:
Majdnem ugyan ilyen kabátom van csak kicsit vékonyabb az anyaga és fekete!Nekem kicsit riasztó a piros,nem is szeretem,de ha te igen akkor baj nem lehet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!