Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a ruhát nehéz lenne...

Ezt a ruhát nehéz lenne megvarrni?

Figyelt kérdés
Pontosabban megvarratni? [link]

2013. márc. 11. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem túl nehéz,az ilyen varrást az ember otthon is megtudja csinálni egy kis gyakorlás után
2013. márc. 11. 21:00
 2/11 fufufinka ***** válasza:
miert nem veszed meg ?? sok tervezonek megvan ez a ruha nekem a YSL-é tetazik a legjobban de ez se rossz..z ara is nagyon jo
2013. márc. 11. 21:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék rajta egy kis változtatást és úgy sokkal egyedibb lenne, mint ezek a tömegtermékek :)
2013. márc. 11. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Én varrok, hobbiszinten és szerintem ez nem egy különösképpen nehéz darab.

Az mondjuk nem egyértelmű, hogy van-e benne zipzár. Mert az azért trükkösebb.

Mindenesetre ha varratni akarod, akkor mindegy is.

Szép ruha egyébként :)

Milyen változtatást képzeltél el?

2013. márc. 12. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha szerzel hozzá szabásmintát akkor nem nehéz. Csak amíg kitalálja az ember hogy melyik szabásvonalat hova... az a neheze. Az biztos hogy van benne cipzár mert ennek az anyaga(valószínűleg valamilyen vászon) nem elasztikus így cipzár nélkül nem lehet felvenni.

De azért vigyázz azzal hogy kivel varratod mert ezt az egyszerűt is egyesek el tudják barmolni...személyes tapasztalat hogy inkább többször nézz rá a ruhára amikor csinálják és akkor nem lesz gond. És arra figyelj hogy túl sokat ne kérjenek el ezért mert ez egy max 2 órás feladat szabással mindennel együtt az anyagár meg max 2-3 000 Ft (2-szer kell a hosszát mérni és annyi anyagot kell venni)

Üdv, egy varrónő

2013. márc. 12. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Te mondd már meg, hogy miből látod, hogy milyen anyagból készült ez a ruha? Két órán belül rajzolsz ehhez egy szabásmintát és meg is varrod!?! :) Na, az nemsemmi.
2013. márc. 13. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Ráadásul csak a hosszát kell mérni...

A szélessége miért mindegy neked? :)

2013. márc. 13. 07:28
 8/11 anonim válasza:

Gondolom azért mert az anyagszélesség általában adott amibe bőven belefér ez a ruha. Én is megvarrom kb. 2 ora alatt. De bevallom ezt a darabot megvettem mert olyan olcso volt.viszont picit nyúlós anyagú.

Dragább megvarrni mint megvenni általában a hm.es cuccokat.de ha valaki látott ilyen pöttyös rugalmas jersey anyagot légyszi írja meg hol, mert egy másik ruhához keresek de nem találok sehol. Mindenhol a csíkos anyagok állnak halomba

2013. márc. 13. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

tegnap 13:43-nak

Az anyagot a ruha eséséből lehet tudni-> áll mint a cövek tehát merev anyag lehet csak ami szövet szokott lenni ruháknál vagy puplin de azt inkább ingeknél használják....suliban így kellett ruhákat varrni hogy kaptunk egy képet és találd ki...ha jól tippeltél átmentél ha nem akkor karó....egy idő után megtanulja az ember :) A szabásmintát negyed óra alatt megcsinálom....van jópár alap mintám. 15 perc kiszabni, és 1-másfél óra alatt meg lehet varrni. Nem tegnap kezdtem a szakmát.

2013. márc. 13. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Ma 07:27-nek

azért csak a hosszát kell nézni mert minden anyag kb 150 cm széles (plusz mínusz pár centi) és azért kétszer a hosszát mert egyszer az elejét, egyszer a hátát szabod ki... még ha nagyobb darabnak is csinálják a ruhát azért 150cm széles anyag bőven elég bármire.

2013. márc. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!