Melyik ruhát nehezebb megvarrni/varratni (képhez katt)?
Figyelt kérdés
Van ez:
és ez:
ja és szerintetek mennyiért vállalná el egy varrónő? úgy kb...
2010. júl. 16. 00:12
1/8 anonim válasza:
ez vmi model ?mi a neve? tetcenek a ruhák
2/8 A kérdező kommentje:
nem modell, hanem a Versailles Philharmonic Quintet japán zenekarnak az egyik gitárosa. Az egész zenekar ilyen "jelmezekbe" van, amúgy pedig metált játszanak. =)
a kérdésemre tudsz válaszolni amúgy?
2010. júl. 16. 00:22
3/8 A kérdező kommentje:
ja bocs, a neve Teru.
2010. júl. 16. 00:25
4/8 anonim válasza:
TERU-SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (L)(L)(L) Amúgy tavaly az most a nyári conon Teru leszek,anyummal csinálom a ruhám (anyum varrónő) és piszok nehéz!Minden anyagra gyöngyre stb.re 35.000 ft ment el eddig,és már 3 hete dolgozunk rajta,de jó ha conra meglesz!Anyum azt mondta egy ilyet csak 100.000-120.000 ft-ért vállalna el.
5/8 A kérdező kommentje:
teis szereted? :D (L)
uristen*lefagy* o__O
én az őszi conon akarok Terunak öltözni. mindenesetre megpróbálkozok vele.:D
2010. júl. 16. 00:35
6/8 anonim válasza:
Szeretem???Imádom!!!Voltam koncin vasárnap és olyan aranyos volt *.* Kis boci szemei vannak!Hát ha őszre szeretnél Teru lenni szerintem sürgősen állj neki!
7/8 A kérdező kommentje:
énis voltam koncerten *olvadmegnyáladzik* <3
neki is fogok. vagy lehet, hogy könnyebbet keresek ^^
2010. júl. 16. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!